[]

GSM şebekesi ve 3g anketi

Merhaba, katılımın fazla olmasını dilediğim bu anketin amacı, yeterli veriye ulaşamadığımız gsm hatları hakkında bilgi sahibi olmak ve seçim yaparken bu bilgileri dikkate alıp doğru tercih yapabilmektir. Ben başlıyorum.

Kullandığım hat, avea
Lokasyon, pendik

3g konusunda sıkıntılı ama çok büyük bir sorunu yok. gsm şebekesi her yerde çekmiyor. bazı noktalar sorunlu. görüşme ses kalitesi aşırı kötü. çoğu zaman problemli. 2 senedir avea kullanıyorum türkiyenin her yerinden, yaptığım her görüşmede ses kalitesi sorununu yaşıyorum.

 
@denizgonen evet etkileniyorlar doğru ama çoğu vaktimi birlikte geçirdiğim arkadaşımın turkcell hattı şebeke konusunda da 3g konusunda da benim olduğum her yerde benden iyi. aveadaki görüşme ses kalitesi de nereye gidersem gideyim çok kötü. diğer taraftan turkcell verimine göre fazla pahalı. pahalı olması bir yana, bu firma her zaman ufak çakallıklar peşinde. müşteri memnuniyeti çok kötü.
ne bileyim, asıl merak ettiğim vodafone'du benim. kullanıcıları memnun mu değil mi? internet kalitesi nasıl. tercihim o tarafa kayıyor. yazdıklarınız benim aveada yaşadığım problemlere benzer mi değil mi onu öğrenmek istiyordum. anlattıklarınıza göre birebir sorunlar yaşıyoruz.

  • semender  (03.10.15 11:19:08) 
ufak çakallıklar konusunda vodafone turkcell e göre daha iyi. mesela hiç kredin yokken paketin olsa dahi paketini kullanmıyors(d)un turkcell'de. ancak vodafone öyle değil.

öte yandan vodafone turkcell e oranla çekim kapsamı konusunda geride.

vodafone,
eskişehir. merkezde ve mahallerde sorunsuz ve hızlı.
köy gibi yerlerde (piknikte vs) çekmediğine tanık oldum.
  • dahinnotha  (03.10.15 11:43:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.