[]

Arabayi park yerinden nasil cikaririm

i.hizliresim.com

Nasil olduysa boyle sifir yanastim ama agac icime dert oldu. Onu arkasi dolu olursa aksama cikarma planini yapayim da sikinti olmasin. Onu bombos olsa dumduz cikilir. onu biraz bos olsa tam sol yapilacak kadar, arkasi agaca kesin surter.

Su geldi aklima, biraz duz geri, ayna agaca carpmaya yaklasinca hafif tam sol ileri sonra hafif tam sag geri, yine hafif tam sol ileri hafif tam sag geri... Kurtarana kadar boyle yapsam cikarim heralde? Daha kolay nasil cikilir

 
ben olsam arkada ne kadar yer var bilmiyorum ama, düz geri değil de, tam sol- geri, tam sol geri yaparak çıkarırım diye düşünüyorum.


  • jugador  (28.09.15 10:19:47) 
arkada yer var mı?
varsa önce alabildiğince sağ arka sonra sol ön (iki üç defa olacak büyük ihtimalle) yapa yapa çıkar

  • jeanjack  (28.09.15 10:20:48 ~ 10:22:32) 
Arkada cok yer yoktu biraktigimda, 40-50 cm en fazla. Aksam cikarken ne olur bilemem.


  • signore  (28.09.15 10:27:45) 
önce öne tam sol, sonra arkaya tam sağ.

arabanın önünde yer var gibi, ordan çıkarsın. tam sol yapınca o araba o ağaca sürtmez. arka teker ağaçtan arkada kalacak zira.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (28.09.15 10:32:39) 
destek al birinden, desteksiz çok fazla hamle yapmak durumunda kalırsın ve risk almış olursun. dışardan yürüyen birileri de yardım eder rica etsen. etmesen bile çıkıyorlar ortaya birden.

destek dediğim dışardan birinin "gel abi gel" demesi.
  • prodeq  (28.09.15 10:49:51 ~ 10:50:07) 
tam sağ yapıp geri al önce, gerekirse kaldırıma çık. sonra yarım veya tam solla kaptır çıkarsın.


  • tetriste cubuk bekleyen adam  (28.09.15 10:57:43) 
eksi sozluk e bir daha geldim güzel anlatmış. rahat kurtarırsın stres yapma. çok zor bir pozisyon değil.arada kaldırım var zaten
yalnız jugador yanlış ifade etmiş sanırım, tam sol geri olmaz

  • asbe  (28.09.15 11:01:25) 
önde baya boşluk var. tam sol yapıp öne gidersen tek hamlede bile çıkabilirsin. ağaca sürtmezsin korkma.


  • battal gemalmaz  (28.09.15 11:35:52) 
ileri geri ileri geri çıkar çıkar en kötü aynayı kapatırsın ilk geri sağ yap önü aç iyice


  • mr fusion  (28.09.15 11:51:42) 
bu araba ile geri geri gelip aynayı takmadığınız sürece hiçbir şekilde bu ağaca sürtmezsiniz.

ha tabi polo için konuşuyorum. arka tekerleklerinden sonra uzantısı olan bir sedan araç için dediğiniz gibi tam sol yapıp çıkarken kıçtan sürtebilir. başka arabayla deneyip sürtünce beni suçlamayın.
  • kibritsuyu  (28.09.15 12:18:30 ~ 12:19:50) 
bu araba tek hamlede cok rahat cıkar burdan. ondeki arabaya 0 yanas, sonra tam sag yapıp arka sag lastıgı kaldırıma cıkar. ondan sonra sol yap cık kurtarır zaten.


  • t joe  (28.09.15 12:28:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.