[]

Iphone 5s/6 Satış Durumu

Merhaba arkadaşlar. Ben normalde iphone 7 alacaktım fakat telefonum 2 gün önce bozuldu. Seneye eylülde iphone 7 yi kesinlikle almayı planlıyorum fakat 1 sene boyunca kullanmak için yeni bir iphone almayı düşünüyorum. Hem iphone 7 alana kadar ios işletim sistemine alışmış olurum çünkü android kullanıcısıydım. Uzun lafın kısası iphone 5s 16 gb almayı düşünüyordum. Sonradan 5s önümüzdeki yaz satarken zorluk çektirir mi diye düşündürüyor beni. Sonuçta 6 daha yeni bir model. Düşünceleriniz nedir? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.




 
16gb alırsanız satarken değil daha kullanırken aşırı zorluk çekersiniz. 16gbden kesinlikle uzak durun.


  • excespeace  (26.09.15 13:44:30) 
16 gb yi satarken daha kolay satarsın. diğerlerinden ucuz çünkü. çogu insana da yetiyor açıkcası 16 gb. benim tavsiyem 5s 16 gb alman.


  • qavqaw  (26.09.15 13:47:02) 
önceki telefonum 32 gb idi. Oyun ve gereksiz uygulama kullanmıyorum zaten. 16 gb ile idare ederim diye düşünüyorum (10-11 ay kullanacağım). Benim için önemli olan satarken ki kolaylığı. O yüzden 5s ile 6 arasında gidip geliyorum.


  • bluedad  (26.09.15 13:57:35) 
herkes 16gb yetmiyor etmiyor diyor da; ben 4 senedir 16 gblik 4s kullanıyorum ve şu an 6 gb si boş. 10 bin tane fotoğrafı dağınık bi şekilde telefonda tutmaktansa pc ye atmak zor geliyor insanlara sanırım. o kadar fotodan istediğini arayınca bulamıyorsun da zaten. 6s alcam ve yine 16 gb alcam.


  • washe  (26.09.15 13:59:54) 
dostum 1 dakikalık iphone 5s videosu yaklaşık 700 mb yer kaplıyor. 5 dakika video çekeyim desen zaten hafızanın 3 te biri gidiyor yani. 16 almamakta fayda var.


  • roket adam  (26.09.15 14:51:24) 
@roketadam Hocam zaten video, fotoğraf çekmekle pek uğraşan bir insan değilim. Kendime 7 alacağım zaman yani uzun süre kullanacağım zaman zaten 64 gb tercih edeceğim.


  • bluedad  (26.09.15 14:59:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.