[]

fiat punto vs hyundai i20 vs hyundai getz vs toyota yaris vs nissan micra

merhaba arkadaşlar,
anlayacağınız üzere araba almayı hedefliyorum. hangi arabayı neden tavsiye edersiniz, neden tavsiye etmezsiniz? başka araç tavsiyesine açığım. beklentim düşük tüketim, arıza çıkarmaması.
toyota yaris 1.0 e 5 km lik yolda bindim fakat tatmin etmedi. punto 1.3 dynamic e yolcu olarak bindim ve beğendim. diğerleri ile hiç tanımadık. bayram hediyesi olarak tavsiyeler kabul edilir.
hepinize mutlu bayramlar.

 
Astra j dizel


  • Frederick Co  (26.09.15 09:15:54) 
Toyota alma ihtimalin varken fiat ve hyundai düşünme bile. Nissan micra da tırt bi araba. Yaris al. Toyota iyidir.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (26.09.15 09:27:02) 
peki kasa ufak olduğu için 1.0 motor ile 1.3 motor arasında fark fazla olur diye düşünüyorum sürüş açısından. doğru mu? daha önce başka bir 1.3 multijet araç kullanmıştım, memnun idim. yaris in 1.0hoşuma gitmedi. yaris in 1.3ü sence fark yaratır mi


  • predecessor  (26.09.15 09:46:33) 
Fiat puntoyu bilmiyorum,hyundai i 20 nin yeni kasasi kiralamada en cok sorulanlar arasinda,getz in yenisi bildigim kadariyla yok eskileri bitik.nissan micra,nissanci degilim olsaydim kesin alirdim,hondacilar,nissancilar var.daha evvel bir cok soruya ayni yaniti gerdim.toyota ya git.

1.0 konusunda sikintiliysan ayni arabanin yeni teknoloji 1.33 motorlusu var.1 litre fazla yakiyor.onu tercih edebilirsin ama bana kalirsa onyargili yaklasmissin sen 1.0 a.harika bir sehir aracidir.
  • cizgilipijama  (26.09.15 09:56:13) 
ben 1.0 motorlu arabayı kullanmadım da, yaris zaten küçücük araba. 1.0 motor çeker o arabayı yani, sorun yaşayacağını sanmıyorum. yani arabadan tabii çok sağlam bir performans beklemeyeceksin tabii. ama sorun çıkarmaz bence.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (26.09.15 10:14:08) 
direksiyon sınavı aracım puntoydu ve iyiydi. bunlararasındaise

toyo toyota toyo totoya çıkarım senle her yola toyota derim ama tabi içimde bi yerlerde hyundai olsa daha mi olurdu diye geçiririm
gönlümün beyaz atlı prensi mini cooper
kara kaşlı kara gözlüsü porsche carrera.

ben kaçar.
  • indescribable  (26.09.15 10:15:40) 
bu minikler arasindan secim yapmak zorunlulugun yoksa opel corsa da tavsiye edebilirim.

otomatik ve nispeten dusuk fiyatli olsun diyorsan da cok secenek yok mesela. fiesta powershift, corsa, micra arasindan secim yapilmasi gerekiyor 40k fiyat ve 2013 model üstünde, ben de corsa'ya yukseliyorum yani bu aralar, o bakimdan..
  • aslinda iyi cocuk  (26.09.15 11:14:49) 
dizel punto yakit olarak da yedek parca olarak da uzmez.

i20 guzel araba ama benzinli cok yakiyor.

micra ve yaris de bilemiyorum altan.
  • jugador  (26.09.15 11:27:33) 
3 sene filo aracı Punto kullandım. Konfor olarak düşük bir araba. Hiç bir sıkıntı yaşamadım ama arıza lambası 3 sene boyunca sürekli yandı. Arada kafasına göre söndü yine yanıdı. Serviste arızayı sildiler ertesi hafta tekrar yandı. Puntodan önce Clio HB vardı. Clio HB'yi tavsiye ederim.


  • zombi  (26.09.15 14:53:38 ~ 14:53:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.