[]

Nightcrawler

Filminden ne cikardiniz?
Ya da "film cok iyiydi" diyorsaniz neydi iyi olan?



 
Çok çok iyi bir filmdi ben çok beğendim.

Medya-şiddet ilişkisinden ziyade; tipik emek sömürücü patronların nasıl haksız kazançlarla yükseldiği kısmına odaklandım ben.
  • neferkitty  (24.09.15 22:09:07 ~ 22:09:16) 
valla konusundan çok oyunculuklar etkiledi beni.


  • oğlum çok zor lan  (24.09.15 22:17:18) 
Ben çok beğenmedim biraz sıkıldım ama izlenmeyecek kadar iğrenç değildi


  • basond  (24.09.15 22:18:31) 
Ben çok sıkıldım filmi izlerken hatta filmin ağırlığından ziyade ana karakterin iğrenç bi insan olmasından dolayı sıkıldım. İyi şeyler söyleyemeyeceğim o yüzden. Film tavsiyesi isteyene falan önermem öylesine bi film benim için. Yozlaşmışlık izlemek istiyorum diyene öneririrm ama bak.

Bi de bu iğrençliği bana sonuna kadar hissettirdiği için jake gylenhall'i takdir etmek lazım. özetle @oğlum +1 oyunculuklar iyiydi.
  • ekaterina  (24.09.15 22:25:22 ~ 22:29:02) 
aslinda iceridekilerin nasil kolayca yukselebildigi. etik degerlerin cogu yerlerde hice sayildigi ve haberlerde insanlarin ilgisini baska yere cekmeyi vurguluyordu.

uyutulan american idiotlar'in biraz da hayatini gormus oluyorsunuz.
  • evimin paspasi  (24.09.15 22:36:28) 
Ben filmdeki kara mizahı çok sevdim, o yüzden çok beğendim. Ayrıca sosyopat bir karakteri çok iyi yazdıkları için ve Jake Gyllenhaal da karakteri çok iyi oynadığı için filmi izlerken hem rahatsız olup hem de bu rahatsızlıktan keyif alabildim. Gerçeğe uygun buldum. Kötünün saplantısının işi olması, insanlarda iyi bir izlenim bırakabilmek için ciddi ciddi çalışması ve mükemmeliyetçi olması beni çok eğlendirdi. Filmin sonunda başarı kazanması da senaryo bakımından hoşuma gitti.


  • whimsical  (24.09.15 22:37:18 ~ 22:39:16) 
medyanın ekonomi politiğine film sektörünün içinden girebildiği için önemli bi film aslında bu.

seviyeyi yükseltmeden kişisel yorumumu da ekliyim, jake gyllenhall harika bi oyuncu yhaa <3
  • snape i başından beri tanırım  (24.09.15 23:00:51) 
Ben şöyle bir şey yazmıştım eksisozluk.com


  • steve rogers  (25.09.15 01:53:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.