[]

Arkadaşlar film tavsiyesi duyurularınızı neden siliyorsunuz?

Hakikaten sebebi ne?
Sağlık olsun anlarım, gönül işini de anlarım. Ama film tavsiyesi istediğiniz duyurunuzu neden siliyorsunuz?

Zamanında favoriye almışım, tutmuşum, bayram gününde izleyelim dedik. Dur dedim, benim favorilerde var. Var yani, hem de 3 tane duyuru mu ne. Bir baktım yok. O anki hüzün dolu bakışımı anlatamam.

Keyiften demeyin, kızarım. Gitti lan cevaplar cevaplara yazık.

 
bunlar babadan oğula nesil


  • masa penisi  (24.09.15 12:52:37) 
Haklısınız. Bu benim de kanayan yaram, sadece film de değil hatta, "ankara'da x tavsiyeleri, x ülkesine gideceğim nelere dikkat etmeliyim" tarzı şeyler silinip gidiyor, ağzım açık kalakalıyorum öyle. Kişisel sebeplerden silenlere boynum kıldan ince de, bir kısmı cidden keyfiyet. "Mesaj kutum boş duracak" benzeri bir şey mi anlamıyorum. Dursun işte birader, ne zararı var.

O yüzden vaktiyle, "favladığımız duyurular bize kendimiz açmışız gibi, güncellemeleriyle birlikte mail olarak gelse keşke" minvalli bir önerim olmuştu. Sorunun çözümlerinden birisi olmaz mı acaba? compu'ya ve halamgillere çok çok selamlar :))
  • sevgikusunkanadinda  (24.09.15 13:19:30 ~ 13:19:49) 
@sevgikusun

cok zor bir sey degil aslinda onu yapmak ve gercekten bazen gerekli oluyor. duyurunun bence su anda birincil derecede onemli eksiklerinden biri.
  • baldur2  (24.09.15 13:34:17) 
@acemi abi duyuru sahibini de hatırlamıyorum, oradan yırtıyor sksjalkajd

@sevgikusunkanadinda & @baldur2 bence belli kategorilerde açılan veya o kategorilere taşınan duyuruların duyuru sahibi tarafından da olsa silinememesi gerekiyor. Ancak duyuru silinme sebeplerine giriyor ise moderasyon tarafından silinmeli misal genel soru kategorisinde olanlar. Kişisel mevzular, gebelik-cinsellik-mantar vb. sorular silinsin eyvallah, ama diğerleri imkansız olmalı.

Bu arada cevabınız üzerine baktım, benim de nerede ne yemeli ve nereleri gezmelili favori duyurularım gitmiş. Hakikaten sövüyorum, illa ekran görüntüsü mü alalım, bu mudur yani??!
  • kaymaktutmayansicaksut  (24.09.15 13:45:26 ~ 13:46:15) 
!!!çözüm!!!
küfür etmiyoruz, boş veriyoruz.
eve gidiyoruz ya da işe. mobilde olmaz(bilemedim). mozilla-vari bir tarayıcıya "fireshot" eklentisini kuruyoruz.
açık görünüm'de favorilerim'i açıyoruz. "tüm sayfayı yakala ve kaydet" diyoruz. varsa diğer favori sayfalarına da bunu yapıyoruz.
  • esref  (24.09.15 13:53:27) 
Önemli gördüğüm bir çok duyuruyu kopyalıyorum. siz de öyle yapın. şu an için başka yolu yok.
ayrica duyurusunu kısa süre sonra imha edeceğini not olarak yazanla yeni bir duyuru açarak önceki duyurularini sileceğini bildiren duyuru kullanicilari, böyle yapanlara kiyasla yildizli pekiyi hak ediyorlar.

  • 1adam  (24.09.15 13:54:22) 
çünkü böyle bir hakları var ve bunu kullanıyorlar. x kategorisindeki, y kategorisindeki soruların silinemediği bir duyuru'da da emin olun bu kadar soru sorulmayacaktır, bu kadar kullanıcı kalmayacaktır.


  • devilred  (24.09.15 14:01:08) 
@kaymaktutmayansicaksut, tam 1adam'ın dediği şeyi yazacaktım :) bu mevzular için ayrı bir klasör, ctrl+s+enter, işlem tamam. Duyuruda açıldığı randımanı alamayız tabii ama, hiç yoktan iyidir.

Yine de önerimde ısrarcıyım. Kişisel sebepler arasına aslında "duyuruda çok vakit geçiriyorum ya nasıl yapsam... dur en iyisi komple çıkayım daha az girerim" gibi şeyleri de dahil etmiştim ben :) engel olamıyoruz onlara.
  • sevgikusunkanadinda  (24.09.15 14:05:46) 
ben siliyorum duyurulari da cevaplarimi da. makul bi sure sonrasinda. cunku keyfim o oan silmek istiyor.

gecen film oneri duyurusu gibi bir sey actim bi arkadas favoriye aldim silme dedi, silmicem mesela onu.

siz de boyle yapin bir daha sefere.
  • jugador  (24.09.15 14:17:51) 
genelde duyuru silmeyen biriyim bu konuda birkaç kez silmişliğim var ve bunu yapmamın sebebi saçma sapan film tavsiyesi gelmesiydi. gerilim, suç, gizem tarzi olsun dediğim duyuruya 3 idiots tavsiyesi gelmişti. Bu en extrem örnek ama ben böyle film istemedim alakasız film önermişler diyip silmişliğim var.
ben bir duyuruyu beğendiğimde screenshot alıyorum, daha sonra oradan bakarım istediğime ulaşıyorum, tavsiye ederim.

  • kuzey li  (24.09.15 14:19:47) 
@jugado, hiç anlamlandıramıyorum inanın ama bir şey de diyemiyorum. Sonuçta keyif sizi keyfiniz :) ama daha öncesinde de buna benzer duyurular açan olmuştu. "Abi bak favladım ben bunu gözünü seveyim silme" "tamam tamam silmem" diyaloğunun ardından duyuru silinmişti. Haliyle arkadaş da o sinirle başlık açmıştı. Çok sık rastlanıyor böyle şeylere.


  • sevgikusunkanadinda  (24.09.15 14:21:02) 
@devilred anlıyorum, kısmen katılıyorum da. Ancak burası aynı zamanda bir veri deposu da benim gözümde. Hergün olmasa da haftada bir, iki "Aaa!" dediğim ufak şeylere denk gelebiliyorum, en basiti bir filtre kahve markasını not alıp bir şarkıyı dinleyebiliyorum.
Hayvanlarla, sağlıkla ilgili dolu şey öğrenip şaşırabiliyorum. Siyasi tartışmalar sırasında okuma kitapları çıkartıp bambaşka bir açıdan olaya bakabiliyorum ki zaten duyuru ve cevapları silmek yerine silmeme ve editleme taraftarı oluşumuz da bu sebepten.

Tüm bunlara rağmen alacağı bilgiyi alıp başkasıyla paylaşmayan insanlara tam anlamıyla hak veremiyorum. Devam cevapları gelen bu sebeple ekran görüntüsü almayıp favorilediğim ve duyuru sahibine "Favorilerde duyurunuz, neolur silmeyin." diye mesaj attıklarım bile buharlaşmış.
  • kaymaktutmayansicaksut  (24.09.15 14:21:38) 
Bnm actigim duyuru var yeni film tavsiyeli silmedim ona bak istersen heheheh :)

Ya ben favoriler'in varligini unutuyorum. Keske cevap geldiginde onlara da uyari gelse. Favorilerin varligini unuttugumdan silinince fark etmiyorum ama bazen tam cevap yazarken sildikleri oldu duyurulari. 1-2 kez basima geldikten sonra bildigim tanidigim nick degilse uzun uzun cevap vermemeye basladim.
  • la noix  (24.09.15 16:22:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.