[]

Ben salağım değil mi?

Çok sevdiğim ve değer verdiğim bi arkadaşım vardı, aslında hala var ama bir takım olaylar neticesinde bana değer vermediğini düşünüyorum. Kendisiyle de konuştum ama mantıklı bir şey yok. Arkadaşım erkek, olayları biraz anlatayım; Okumak istemeyenler için sorum en alt paragrafta.

Kendisinin bi sevgilisi vardı beni de tanıştırdı çok tatlı bi kız, sonra saçma bi sebepten kızı terketti. Ben de çok üzüldüm kızla çok görüştüm o süreçte falan zaten samimiydik, yakın arkadaş olduk. Sonra geri pişman oldu, beni araya koydu barıştılar derken bu defa kız, bana yaşattıklarını unutamıyorum diye ayrıldı. ben de daha girmem araya dedim. Bu defa ayrılıktan sonra çok kötü oldu ben hep arayıp sordum ama hiç açılmadı, yalnız kalmak istiyor heralde diye çok üstüne gitmedim, bazen ısrarla aradığım da oldu ama kesinlikle açmadı vs. hep ben sana dönücem dedi dönmedi ama bakıyordum whatsappta hep online bi bana konuşasım yok diyor diye düşünmeye başladım, ha bu arada benim de tezim vardı, erkek arkadaşımla çok sıkıntılı bi dönem yaşadık ama bi kere sen nasılsın demedi. Geçen gün bunu söyledim beni iyi zannediyormuş, sormazsan zannedersin tabii dedim. Bi de öylesine bi kızla görüşüyormuş, bazı sorunları varmış kızı sürekli teselli ediyormuş falan bunları da başkasından duydum. 3 aydır böyleydik.

Bu 3 ayın öncesinde ise münferit bi olay var, bi ödül töreni gibi bir şey vardı bu da kazanmıştı. Ben de mesaj attım gidecek misin, gideceksen geleceğim diye hayır dedi. Sonra başka bi arkadaşım amaan gitmezse gitmesin biz gidelim boşver dedi gittik bi de ne göreyim 10 dk sonra geldi. Yanıma da oturmadı gitti başka yere oturdu. Bana söylediği son dk başka birisi çok ısrar etmiş neden gelmiyorsun diye o da gitmiş, ama işteki arkadaşa 1 gece önce gelicem tabii konuşmamı bile hazırladım demiş, hayır hepsini geçtim sonradan karar verse bile ben mesaj atmışım, gitmeye karar verince bana gel diyemez mi? Bunun gibi bi kaç şey daha oldu. Bütün bunlara bahanesi normal zamanlardan geçmiyormuş, ben normal davranışlar bekliyormuşum. Açıkçası bunlardan sonra çok soğudum, bana mantıklı gelmiyor bahane geliyor.

Şimdi yeni bi mekan açtı, iş yerindekiler çiçek yollayacakmış bana söylediler ben de olur dedim. Normalde olsa yani çok yakındık tek başıma yollardım ama içimden gelmedi, maddiyattan kaçtığımdan kesinlikle değil. Çiçeği yolladık geçen gün oturmaya gittik, çiçekçiyi aramış parasını öğrenmiş bu ne böyle bi çiçeğe 8 kişi girmişsiniz dedi. Kaç lira ki falan dedi ya söylenecek o kadar şey vardı ki sanki dilim tutuldu, ben resmi açılışı bekliyorum dedim. Halbuki yollamak falan istemiyorum kendisi beni çok kırdı. Dün belki düzelmiştir diye mesaj attım görüşelim diye çok işim var üzülerek reddetsem dedi, ben birisini reddedersem en yakın zamanda görüşmek için mesaj atarım hiç değilse bişi sorarım. Bu mekanı açtığından beri iyice bi tuhaf olmuş zaten bi iş teklifi var diyor, ne ki dedim hayat beni olgunlaştırdı ekaterina, beklemediğim anda oldu artık bir şey olmadan kimseye söylemiyorum dedi. Ben de evet nazarım değer falan maazallah dedim hiiç oralı değil madem öyle söyleme yani var da deme. Gitti kaza yaptı arabayı perte çıkardı 500 defa sordum, napıyosun araba lazım mı diye meğer almış. Ayh içim şişti yine neyse çiçek falan yollamayayım dimi dedim ama çok mu tuhaf olur artık yollamamak? Okuyan sabırlı insanlar çok teşekkür ederim.

 
Bence bunlarin hepsini anlat kendi gozunden, belki de su an hayatinda olan seylerden dolayi senin hissettiklerini anlayamamistir, hem de anlatinca belki biraz olsun yuzu kizarir ve bir sans vermis olursun ama baktin bir sey yok, ne cicek gonder, ne de bir daha arayip sor.


  • yuzır  (22.09.15 01:13:09 ~ 01:13:40) 
Boşver ya yollama çiçek falan, boğulsun egosuyla.


  • an engineer  (22.09.15 01:15:02) 
ay yollama çiçek falan. niye bu kadar peşine düşüyorsun ki? vazgeçilmez değil sonuçta. Kes at gitsin. Bu ne ego ya...


  • itsybitsyspider  (22.09.15 01:25:17) 
evet


  • hayvan herif  (22.09.15 01:26:13) 
@yuzır söyledim hepsini gelip yalandan sarıldı bi, ona göre bitti her şey ama benim içimdekiler geçmiyor.


  • ekaterina  (22.09.15 01:28:15) 
Kes at +1


  • whimsical  (22.09.15 01:29:00) 
okumadim ama sen oyle diyosan oylesindir.


  • no christ requires  (22.09.15 01:33:38) 
eleman senin ona verdiğin değeri hak etmiyor. bundan sonra mesafeni koru bence. samimi olma, merhaba merhaba sadece. çiçek falan da yollama. sen üzüldüğün kalıyorsun çünkü.


  • rheia  (22.09.15 01:37:09) 
bu sefer okudum.

ağır salaksın.
  • hayvan herif  (22.09.15 01:38:37) 
offf neden bu kadar uğraştın ki sen bu adamın peşinden? hiç ilgilenme. kendisi senin arkadaşın falan değil açıkca ben söyleyeyim. yollama tabii ki çiçek. ayrıca da yeter ilgilenme


  • velvet revolution  (22.09.15 02:04:50) 
15 senelik arkadaşımı 1 kere buluşalım diye aradım, ekti. birkaç kere whatsapptan yazdım kısa ve mal cevaplar verdi. ne oldu bi problem mi var diye sordum, "yoo :D"
diye salağa yattı. bi daha arayıp sormadım, 1 sene falan oldu hiç görüşmüyoruz. kimse babamın oğlu değil beni sallamayanı ben hiç sallamam. senin şu an bu salak hakkında 3 paragraf yazman bile üzücü. sil gitsin.

  • ambrosia  (22.09.15 02:14:14) 
seninle arkadaş kalmak istemediğini okudum ben. ne yaparsan yap arkadaş kalmayacaksınız kısacası.


  • devilred  (22.09.15 02:24:19) 
kes at kaç kez konuşmaya çalışmıssın ama o reddetmiş. zaten sizin arkadaşlık bitmiş sen devam ettirmeye çalışıyorsun gibi geldi bana..


  • kuzey li  (22.09.15 02:32:12) 
Sorunun su ayrildigi kiz arkadasiyla ilgili olduğunu dusundum nedense. Sanki aralarindaki bi konusmadan dolayi boyle yapiyomus gibi. Eger kaybetmek istemiyosan acik acik sor ama bence de kes at. Bi sorunu varsa gelip konussaydi kac kere de konusmaya calismissin. Bazi insanlar icin arkadaslik cok basit oluyo.


  • yorke  (22.09.15 02:46:07) 
Eger kestirp atmazsan, cicek falan gondermeye kalkarsan gercekten dayakliksin. Kisisel algilama ama bu yaptigin gercek anlamda salaklik. Adamin sana bi "z*ktir git seni arkadas olarak istemiyorum" demedigi kalmis. Aslinda onu da demis.
Uzgunum, biraz aptallik goruyorum. Yapma lutfen.

  • stavro  (22.09.15 03:41:10) 
kes at. helal olsun bu kadar katlandığın için de. salak da olsan harbi kızmışsın ;_;


  • shotgunwoman  (22.09.15 07:50:39) 
adam sağlam salak bulmuş. artık seninle işi olmadığı için sallamıyor. sende sümük gibi yapışmışsın.


  • zam sampiyonu domates  (22.09.15 11:08:06) 
değmez. boşver. okuması bile yordu. seni tınmıyorsa bırak gitsin.


  • bıdıbıdı  (22.09.15 11:45:06) 
Ben neden karşı tarafı suçlamak yerine kendini suçladığını da merak ettim. Onun sana böyle davranması senin böyle davranılmayı hak edecek bir şey yaptığın anlamına gelmiyor. Kendini açıklamaya çalışma çaban onu kendinden üstün görüyor olabileceğini düşündürdü, sanki seni onaylamasına ihtiyacın varmış gibi. Eğer durum böyleyse bunu yapman kendine zarar verecek, karşındaki senin ona verdiğin değeri hak eden biri değil ve kesinlikle sen de onun onayına muhtaç olmamalısın, sen yanlış bir şey de yapmamışsın, suçluluk duymayı bırakman gerekiyor. Manipülatif bir arkadaştı belki de bu, bilemedim gerçekten.

Bunu da önceki cevabıma eklemek istedim, çünkü bu tutumu başka ilişkilerinde de sergiliyorsundur belki diye düşündüm. Kendimde de fark ettiğim bir şeyler olduğu için bu açıdan da yaklaşmanın gerektiğini düşünüyorum.
  • whimsical  (22.09.15 12:16:07) 
tamamını okudum ve resmen içim şişti. ne çiçeği? adam bence senin onun suratına baktığına şükretsin. ayrıca, ister 8 ister 18 kişi çiçeğe girsin, sizin kibar düşüncenizi bu şekilde maddiyata bağlaması çok çirkin bir davranış. bence ne çiçek gönder, ne de herhangi bir şekilde iletişime gir. hatta 1-2 kere aramalarını görmezden gelsen bile olur. eğer senin tavır değişikliğini farkedip de "ne oldu, niye böyle davranıyorsun?" diye sorarsa, tüm bunları anlatıp, "sen benim tanıdığım eski x değilsin. tüm bu düşüncesizliklerinin bir nedeni varsa (eski kız arkadaş vs) söyle, yoksa bence görüşmememiz en iyisi" de gitsin.


  • agluna  (22.09.15 12:43:36) 
olgunlaştım ben diye bir cümle kuran insanla şahsen muhattap olmam.


  • darksdantes  (22.09.15 13:10:20) 
görüşmek istemiyor net, hiç kontağa girme, o temasa falan geçerse de kısa cevaplar ver. hiç muhattab olma bu yaşananlar ile ilgili.


  • allezz  (22.09.15 16:29:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.