[]

Aramızda Diş Hekimi Olan Var mı?

Asıl soru opalescence beyazlatıcı jellerden (4'lü halde) bana satabilecek biri var mı?

Özel sağlık sigortam karşılayacak.
Hem güvenilir bir şekilde almak hem de kazıklanmamak istiyorum.

 
Dis hekimi değil dis depolarindan temin edebilirsin. Online da satılıyor.


  • gusano  (21.09.15 17:00:37) 
Ha eğer diyorsan ki ben bunu maliyetine alayım, sigortaya da işlem gibi gostereyim, bunu hiçbir dis hekimi kabul etmez :)


  • gusano  (21.09.15 17:04:33) 
merhaba bilgi sahibi olmadan yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar,

öncelikle söylediğim gibi; web sitelerine güvenmiyorum.
ve elbette herhangi bir diş polikliniğinde reçeteye yazdırabiliyorum. bu diş hekiminin kararında bir şey değil zaten.
  • jimjim  (21.09.15 17:18:01) 
Dis polikliniklerinde bu size reçete edilmiyor, beyazlatma ajanı ilaç değil sarf malzemesidir çünkü. Ofis tipi istiyorsan klinikte yapılıyor, ev tipi istiyorsan ölçü alınıp plak yapılıyor ve yine beyazlatma ajanı veriliyor. Ücret olarak ajanı ücretini değil, işlemin ücretini oduyorsun. Tdb sitesinden bakabilirsin bleaching fiyatlarına.


  • gusano  (21.09.15 17:36:59) 
Ayrıca şahsına hazır plagin yoksa web sitesinden/dis deposundan aldığın beyazlatma ajanını kullanamazsın. Yok plagin var ikinci kere beyazlatma yapmak istiyorsan web sitesine de güvenmiyorsan dis deposundan alabilirsin.


  • gusano  (21.09.15 17:39:07 ~ 17:40:39) 
tamamdır şimdi oldu.
hazırda plağım var.
daha önce benzer bi işlem yaptırdım, diş hekimim tamamını hizmet bedeli olarak yansıttığı için sağlık sigortam karşıladı.
şu anda başka şehirdeyim.
diş deposu da çok güvenilir gelmiyor açıkçası :(

ama anladım, teşekkür ederim.
  • jimjim  (21.09.15 17:45:50) 
Tekrar herhangi bir diş hekimine gidip temin edebilirsin tabii ki, elinde yoksa depodan ister getirtir. Benim anlatmak istediğim diş hekiminden ajanin maliyetinden fazlasına temin edebileceğin, ama sigorta var ve limiti yeterli diyorsan sorun olmaz. Düşük maliyetle alayım diyorsan da guneydis'ten alabilirsin, guvenilirdir.


  • gusano  (21.09.15 17:54:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.