[]

şu lafı duysanız kırılır mıydınız?

"şu an benimle olan tutumunu seni tanımadan önce başkasıyla gorseydim senden uzak dururdum."

ben içten içe kırıldım da.


 
daha detaylı açıklama ister, biraz özeleştiri yapardım. neden böyle bir şey deme ihtiyacı hissetti acaba? bahsettiği tutum nedir? detaylı açıklamadan sonra sorunun benim davranışımdan mı kaynaklandığını yoksa karşı tarafla ilgili bir şey mi olduğunu tespit ederdim. belki sizin davranışınız normal ama karşı taraf yanlış yorumluyor?


  • orange coffee  (21.09.15 11:13:59) 
karşındakine kötü daveanıyosun demek ki. kırılacağına bi düşün acaba haklı mı diye.


  • justinho26  (21.09.15 11:14:00) 
buna benzer bir şeyi ben de söylemiştim birine. samimi olana kadar iyi görünüp sonradan saça sapan davranışlarda bulunabiliyor insanlar. sözüm meclisten dışarı. o yüzden bence de bir sor neden böyle bir şey söyleme ihtiyacı hissetmiş.


  • peace.on  (21.09.15 11:17:28) 
"normalde yanında olacağım biri değilsin ama sana verdiğim değer bunun üstesinden geliyor" anlamına da gelebilir; sor.


  • baba jo  (21.09.15 11:18:15 ~ 11:18:44) 
@orange coffee: normal şekilde sohbet ederken benim ona "sen neden diğerlerini takıyorsun? başkasına zarar vermediğin müddetçe diğerlerininin ne düşündüğünü umursama bile, ben öyle yapıyorum. benim için siz sevdiklerimin fikirleri önemli, diğerlerinin değil. çünkü onlar beni tanımıyor bile" demiştim.
ondan sonra dedi bana bunu.

  • m e b  (21.09.15 11:24:16) 
justinho26 +1

kiz muhtemelen sen kiril diye soylememis, belli ki onceden boyle bir davranisin yoktu ya da karsilasmamis ve bunu duzeltmen icin soylemis. Su an senden bekledigi sey kirilman degil, yapici elestirisini kabul etmen ve duzeltmen. Sonra zaten daha iyi bir sekilde arkadasliginiza ya da her neyse devam edersiniz.
  • yuzır  (21.09.15 12:13:53) 
senin erkek, karşı tarafın kız olduğunu düşünerek söylüyorum; çok yavşamış olabilirsin belki, ondan rahatsız olmuş olabilir


  • animalman  (21.09.15 12:18:03) 
büyük ihtimal kıza baştan canım cicim muhabbeti yapıp elde ettikten sonra (artık ne demekse) boşladığını söylemeye çalışıyor. açılın birbirinize, karşılıklı sorunlarınızı anlatın bakalım neler çıkacak..


  • hosein  (21.09.15 13:11:37) 
teşekkürler cevaplarınız için ancak iki taraf da erkek ve yakın arkadaşız, dostuz. :)


  • m e b  (21.09.15 23:47:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.