[]

iphone 6s vs note 5

Yeni telefon alacak biri hangisini tercih etmeli? Telefonda yaptigim cok bir şey yok aslında. Whatsapp, instagram, kelimelik, spotify gibi basit programlar kullaniyorum; telefonla konuşuyorum o kadar. Note 5'in kalemi ve android deki program secenekleri cazip geliyor, iphone ise uzun sure kullanıp bir kere bile sorun yaratmayan bir telefon benim icin. Su anda galaxy s3 mini kullaniyorum, telefondan sogudum resmen.


Velhasil bu iki telefondan hangisi alinsa 3 sene sorunsuz idare eder beni? Teşekkür ederim şimdiden herkese.

 
6s en az 4 sene tık demeden götürür


  • Take it away honey  (19.09.15 16:18:02) 
@anan +1
cok aktif kullanmiyorum basim agrimasin diyorsaniz ayfon

  • chaotic good  (19.09.15 16:24:35) 
Telefon alırken SAR değerlerini de karşılaştırmak lazım. Ayfonların radyasyonu daha yüksek oluyordu. Yeni seriyi bilemicim fekat.

~marka düşkünleri geldi asfsd. Telefon görüşmesi yapmak için bilgisayarı başınıza yaklaştırıyorsanız bilgisayar da kullanmayın tabi.
  • mandalina kokusu  (19.09.15 16:32:11 ~ 17:05:49) 
sar değerine takılmayın. takılıyorsanız da ne bilgisayar kullanın, ne wifi bulunan ortamda bulunun.

hepsi belli kurallara uygun üretiliyor.

6s sorunsuz götürür. iphone 4 var babam kullandı, annem kullandı üstüne şimdi ananem kullanıyor.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (19.09.15 16:58:04 ~ 16:58:35) 
İphone al


  • mistreated  (19.09.15 17:26:55) 
sar degerinden bahsedersek, modem yaninda bilmem kac, iphone 6 yanilmiyorsam 0,9 falandir, samsung o konuda daha iyi, ama mikrodalga en kisikta calisirken bir adim ötesinde durursan 17 degerini alacaksin. 0,17 degil, 17. modem su bu hepsinden kacmak mümkün degil.

hepimiz kanserden ölecegiz yakin gelecekte, kabullenmekte yarar var.

soruya gelirsek samsung cok üzdü beni, defolsun gitsin. 2 senede 2000 liralik telefondan geriye ne kaldi. tusu bozuk, 3 hafta servis gördü, 1 yil gec update geldi türkiyeye vs vs.

oysa kablonun ici kirilmasin diye katlamayip dairesel bir kilifta saklarim, telefonu düsürmüslügüm yok ve sürekli shockprooflu kilifla üzerinde filmle gezdi. böyle bakiyorken tusun bozulmasi ne demek? ha bir de pili sisti, isindi, patlayacak dediler, benzerleri yasanmis. bozuk batarya serisindendi.

neyse, samsungu sevmiyorum, gerekceleri de bunlar. magazadan alinma üründü, sifir, 2. el ya da baska sekillerde alinmis bir sey degildi. iphone+1
  • wiillii  (19.09.15 17:55:21) 
emektar 4s imi 3.5 senedir kullanıyorum. ablamda galaxy s4 var. 2 sene olmadı daha her hafta ayrı bi derdi oluyor. ios 9 un 4s'e de gelmesinden mütevellit 4s "en az" 1 sene daha iş görür.

android telefon almayı düşünüyorsanız bile samsung almayın. saf android kullanan telefonlara yönelin. onlar daha uzun süre dayanırlar.
  • washe  (19.09.15 18:02:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.