[]

Bilgisayar önerisi

SELAMUN ALEYKÜM MİNNA

Öhöm şimdi yeni pc şeyapalım diyoruz da böyle oyun oynamak için baya testisli bir alet erdevat öneriniz varsa ve erinmeden önerirseniz çok mutlu oluruz.
Laptop mı alsak kasa mı toplasak bilemedik bir de, siz ne düşünüyorsunuz? Evde zırt pırt elektrikler gidiyor kasaya bi haltlar olur mu?

 
elektrik onlemi icin once ups guc koruma unitesi satin alirsin tabi bilgisayarinin voltajina gore bir de yanina akim korumali philips prizlerden cekersin.

bilgisayar tercihi olarak da kasali almani tavsiye ederim. mesela cok takintiliysan 5 sene seni idare edebilecek bir anakart olursa en kotu ekran kartini degistirirsin. daha az masraf yani ama senin icin mobilite onemliyse o zaman laptop tabi.
  • evimin paspasi  (18.09.15 09:07:13) 
hocam laptop-desktop olayına senin karar vermen lazım. mobil zırt pırt gezen ve sürekli laptopunu yanında arayan birisiysen yada ev içerisinde değişik pozisyonlarda kullanacaksan laptop.


  • morcivert  (18.09.15 10:11:11) 
Testisten bahsediyorsan f/p için kasa toplamalısın. Bütçeni söyle ona göre bakalım yoksa sana 20000 TL ye de toplarım :)


  • poseidon1  (18.09.15 10:35:33 ~ 10:35:41) 
Sanırım max 2.5 harcayabiliriz. Hani o da valide sultana iyi yalakalık yaparsak. Mobilite önemli değil daha çok masaüstünden yana hatta gönlümüz ama daha önce bu elektrik yüzünden kasayı fenalara getirmişliğim olduğu için bu sefer iyi düşünmek istiyorum.


  • nolmus yani  (18.09.15 16:02:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.