[]

Fifa 16 yı nereden satın aldınız?

Arkadaşlar malum oyun çok para. şöyle 100 tl ve altına fiyat çeken bir yer var mı? siz nereden ne kadara aldınız?




 
nefret ediyorum oyundan ama eşim aldı sakın tvyi kapatma indiriyo falan dedi direk ps den indirdi enpara hesabıyla bi yerden aldı bi sürü oyun vardı ahahqaabdjhsdab bak 50 lirası geri geldi diye de hunharca sevindi nerden yaptı bilmiyorum akşam öğrenirim mesaj atarım. ama 100 liraya falan alabileceğini sanmıyorum ya bizimkine o 50 nasıl döndü onu sorayım ama.

binlerce kez ama demek :(
  • mantarliborek  (18.09.15 08:45:26 ~ 08:46:03) 
şimdilik bulman çok zor, biraz zaman geçsin hediye edilmiş ya da ödülde kazananlar yüz liraya okutur.


  • redeath  (18.09.15 08:50:17) 
eşine hürmetler fakat bence o pes için steam i kullandı enpara ile beraber. origin de bildiğim kadarıyla iade olmuyor. sen soruver yine iyi olur :)

@redeath hocam millet web app mobile app ultimate team comboları yapıyor forumlarda görüyorum bunlar oyun çıkmadan nasıl takılıyor bunlarla? bir de oyun çıktı mı şuan??
  • nughun  (18.09.15 08:54:36) 
enpara %50 iade ediyor online oyun alırken.


  • Cursed Chico  (18.09.15 08:55:11) 
originde etmiyor diye biliyorum?


  • nughun  (18.09.15 09:56:24) 
Fifa98 geldi mi ağbi diye siidiciye sorduğum zamanlar geldi aklıma. Nerden nereye.


  • bigbadabum  (18.09.15 10:09:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.