[]

Uydunet fiber performansı nasıl?

Taşınacağımız apartmanda Superonline fiber yok sanırım, Uydunet performansı iyi mi?




 
lokasyona gore değişmekle birlikte cankaya (ankara) cok iyi.


  • helenart  (17.09.15 18:33:43) 
uydunet fiber yok zaten. normal bakır kablo var kutularda apartmanlarda.
uydunet iyidir ama lokasyona göre değişir.

  • sutlu nescafe  (17.09.15 18:36:59) 
2 gün önce bağlattım, ankara cebeci'de 25 mbit'i iliklerime kadar hissediyorum.
nitro diye bir paket var, günlük 100 mbit yapıyor, onu henüz test etmedim ama müşteri hizmetlerindeki müşteri temsilcisi 100 mbit alabileceğimi söylemişti.

  • kivanc1  (17.09.15 19:01:18) 
uydunet fiber diye bişi var. yeni yapılan altyapılar binaya kadar fiberle geliyor ve binada koaksiyel kabloyla dağıtılıyor ve koaksiyel kablo bakır kabloya kıçıyka gülebilecek bi kablo.

şu anki tarifem 25/2 mbit. temmuz ayında bir günlük nitro paketi aldım ve 1 gün içerisinde 500+ gb download yaptım. 100 mbiti de iliklerine kadar veriyorlar. açıkçası makul bi akk sı olan bi paket alıp, ay boyu indirecek şeyleri biriktirip bi gün nitro paketi alıp hepsini indirmek çok mantıklı zannımca. şahsen ben 1 günde 6 aylık belki daha fazla izlenecek film/dizi indirdim.
  • washe  (17.09.15 19:08:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.