[]

Tuvalete çıkamama (kabızlık değil)

Merhabalar,

Bir iki aydır kabus gibi bir durumla karşı karşıyayım. Akşam saat 8 gibi büyük tuvaletim geliyor ama hiçbir şekilde sabah 4 yada 5den önce yapamıyorum. Gaz sorunu değil. Gece uykularım gerçekten kötü. Gündüz saatlerinde böyle bit sorunum yok.
Kabız değilim, günde 2 kere yapıyorum. Laktoz
İntoleransım var ama bu ona benzemiyor. Süt ürünü tükettiğimde daha çok zırt pırt tuvalete gidiyorum. Şu anda mesela saatlerdir
Kukumav kuşu gibi oturuyorum, sürekli
Wcdeyim acaba yapabilir miyim diye. Yapınca ancak uykuya
Dalabiliyorum.
His şişkinlik ve karın ağrısı hafif

 
eee?


  • cenkertem.afc  (16.09.15 09:37:12) 
Yeteri kadar su içiyor musun gün içinde? Çay kahve değil, si içmek gerekiyor.

Bir de spor yap, bağırsaklarını hareket ettirecek şekilde jimnastik ya da yoga tarzı gibi olan hareketler.

Denemekten zarar gelmez. Yediğin şeyler ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
  • dahinnotha  (16.09.15 10:34:43) 
Sürekli bu durumu düşünme


  • kibrit  (16.09.15 12:20:19) 
teşekkürler arkadaşlar, suya ağırlık vereyim. Günde 10 saat çocuk bakıyorum spor için hiç enerjim kalmıyor.


  • beholderrulez  (16.09.15 20:06:51) 
çocuk bakıyorsan eğilme kalkma hareketlerin oluyordur sanırım. çocuk kaç yaşında bilmiyorum gerçi. büyük çocuksa diye ben yazayım yine de, yerden bir şeyler toplamak bağırsakları çalıştıran hareketlerden biridir. leğende çamaşır yıkar gibi çömelip kalkmak, karın bölgesine sağdan sola dairesel hafif masajlar yapmak da bağırsakları harekete geçirir.
bol su +1

bir de lifli şeyler tüket.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (16.09.15 20:28:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.