[]

baligin derisi neden yenmez?

neden ayikliyoruz biz bunu?




 
biz ayıklamıyos, hangi balık?
ben hiç bi balığın derisini ayıklamıom, bişi de olmadı bugüne kadar, sizin aile öle öğretmiş olabilir, birisi deriyi sevmiyordur misal.

  • mestre  (14.09.15 20:28:17) 
bende ayiklamam. bir zararini gormedim


  • yamuklu sucurta  (14.09.15 20:29:55) 
Ben deriyi seviyorum. Bir şey olmaz


  • Frederick Co  (14.09.15 20:29:59) 
Vitamini derisinde.


  • angelus  (14.09.15 20:31:31) 
pullu oluyo bazıları onlar ayıklanıyor pısmden onun dısında da tayava fln temas ettıgınden ya yag ıcınde ya da yanmıs oluyor o sebeple ? ıyı pısmısse yenır?


  • bryan fury  (14.09.15 20:31:53) 
düşünsene hamsi ve sardalya yiyorsun ve derisini ayıklamaya çalışıyorsun, hamsi ve sardalya canlı halde bunu duysa emin ol senin tabağında olmak istemezdi ve Karadenizliler seni döver! :)



somon un mesela derisini yemiyoruz yani ben bizim aile.
  • indescribable  (14.09.15 20:33:20) 
kucuk baliklari biz derileriyle yiyoruz. hamsi istavrit, barbun, hatta lufer cipura falan derisi cok lezzetli oluyor. bazi baliklarin pullari cok sert oluyor, adeta kemiksi olan baliklar var, lagos falan... onlar yenmeyebilir cunku disinle kesip ogutemeyebilirsin.

ulan amma cevap yazdim bee amadeus-stuttgart.de
  • exlibris  (14.09.15 20:35:28) 
balık çok büyükse dolayısıyla çok pulluysa veya pulları iyi temizlenmemişse yenmez onun dışında derisini de yemek lazım.


  • floydian  (14.09.15 20:41:11) 
deriyi değil pulu kazırsın pişirmeden önce. deri yenir.


  • loser blueser  (14.09.15 20:48:19) 
Ben yerim.


  • bigbadabum  (14.09.15 21:05:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.