[]

bir internet abonelik sorusu da benden

Arkadaşlar yeni eve taşınıyorum, yeni bir internet paketi alacağım. Aklımda turksat uydunet var. Hem internet hem tv paketi bir arada. Ama üsküdar bağlarbaşı taraflarında uydunet performansı nasıl, kullanan var mı? Bir de internet hızı var mesela 10 mbps ye kadar 15 gb ekosınırsız diyor, bunu aştıktan sonra kaça düşüyor bilmiyorum ama şöyle sorayım bu internetin hızı en az kaç olsun. Kaçtan az olursa çekilmez hale gelir? Hız konusunda hiçbir fikrim yok, bir de superonline vs. baska bir öneriniz olursa onlara da açığım, teşekkürler.




 
www.eksiduyuru.com

Burada biraz bilgi var.
  • Traveller  (13.09.15 16:02:15) 
3 mbite düşüyor. 3 mbit ile indirme kesinlikle yapmadan (gece yatırabilirsin sorun yok. yavaşlatır internetini o manada) çok da kasmadan internette dolaşırsın. 720p videolar ortalama 4 mbit ister. Senin elinde 2,5-2,8 falan olur akk'yi geçince. Ya bekleyerek hd izlersin ya da sd takılırsın. Uydunette hız arttıkça pingin de arttığını gördüm. Yani oyun da oynarsın akk'yi geçince, sorun çıkartmaz.

Ben 25 mbit 50 gb akk kullanıyorum. Köpek gibi download yapan bir insanım. O yüzden 25 mbit'in altı bana yetmez. E 50 gb ile nasıl download yapıyorsun diyorsanız da, uyku yok paketi de satın aldım gece yatırıyorum bilgisayarı. Dün bir de 100 mbit paketi almıştım, tek gecede 300 gb indirmişim Steam'den.

Günde kaç saat evdesin, telefon laptop neyden bağlanıyorsun kaç kişi bağlanıyorsunuz yaz ortalama bir akk buluruz. Milletin beğenmediği filmler 2-3 gb şu anda. 15 gb ile yaşam mücadelesi verirsin.

teknoseyir.com

2012 yılından bu video, öyle düşün.
  • gunde 3 litre kola icen adam  (13.09.15 21:27:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.