TTNET'ten daha ucuz oldugunu gordum. Memnun musunuz? Internetin kesildigi ya da nedensiz yavasladigi oluyor mu? Sorun olunca TTNET gibi telefonda ilgileniyorlar mi? Onerir misiniz?

Edit: Mecidiyekoy'de oturuyorum. Devretmek isteyenler de yazabilir.


 

bölgesine göre değişiyor olabilir ama ben gayet memnunum.
20 megabit, 50 GB kotalı internetim var ve gerçekten de söylediği hızda genelde,
Beşiktaş'ta oturuyorum, buralardaysan bence direkt bunu al,
Kablosuz modemi çok dandik, mecburen onu almak zorundasın, ben aynı odada olduğum için sorun yok ama diğer odada cepten zor çekiyor,

Asıl diyeceğim şu ki almaya karar verisen taahhüt yapmış ama şimdi devretmeye çalışanlar var, onlardan birinden al, hem ucuza gelsin, hem taahhütün kısa olsun vs. (forumlarda vs. oluyor ilanlar)

michael_knight

şu an evinde ikamet ettiğim arkadaşım uydunet kullanıyor. misafir olarak geldiğim dönemde hiç sorun yaşamadığım gibi, kendisinin de problem yaşadığını duymadım. ben yerleşeli de yaklaşık bir hafta oldu, kesilme falan yaşamadım. taş gibi. gayet memnunum şimdilik.

der meister

Bölgeye göre değişmekle birlikte ben uzun bir süredir sorun yaşamadım. Fakat sorun yaşadığım dönemlerde -ki hiç de kısa bir süre değildi- pek bir şey yap(a)mamışlardı.

sesee

ben 1 yıldır kullanıyom

kosun lan mevzu var

2 sene kullandım çok memnun kaldım, ligtv kampanyası yüzünden superonline fiber'e geçtim. uydunet'in hizmet kalitesi daha iyi. sabah arıza olunca öğlen geliyorlardı. superonline berbat o konuda. telefonda da ilgileniyorlar evet

pofudukayi

ben 8-9 aydır kullanıyorum. ilk kullanmaya başladığım dönem neredeyse dakikada bir kesiliyordu. haftada bir mutlaka teknik servis çağırıyordum ki teknik servisleri geldik deyip gelmeyebiliyor bile. modemleri rezalet, iki modemi birbirine bağlayarak kullanıyorum. şu anda çok bir sorunum kaldı denemez ama bu kadar uğraşa değer miydi? bence değmezdi.

devilred

5 sene oldu heralde. sıkıntı yok.

sutlu nescafe

modeminde bi sıkıntı yok. fakat teknik elemanları ne modem ne de kablo sistemi hakkında bilgi sahibi olmadıkları için son kullanıcının sorunlarını çözemiyorlar.

sorunları kendi çözebilmen gerekiyor.

çözünce de zaten hem ucuz hem sorunsuz internet kullanmış oluyorsun.

kosun lan mevzu var

25 mbit 50 gb akk uydunet kullanıyorum, memnunum. Ama denildiği gibi modem berbat, oda kapısının dışında çekmiyor. Diğer odaya access point/repeater aldım, onunla dağıtıyorum.

neyehbe

sorun olunca (sadece bir kere oldu) telefonla aradık. 10dk içinde gelip düzeltip gittiler. Mersin

buhebu
1

mobil görünümden çık