[]

istanbul üni öğrenci belgesi alma

kardeşim iktisat fakültesine bağlı, iktisat uzaktan öğretim okuyor.

istanbula gelme ihtimalı zor, yeni kayıt yaptırdık, okullar açılalacak hala e-devlet'e bilgileri göndermemişler, öğrenci belgesi alamıyor.

pazartesi ben gitsem alma şansım %kaç?

kendileri ne telefona çıkıyorlar ne de maillere dönüyorlar.

 
Otomasyondan elektronik imzali ogrenci belgesi talebinde bulunsaniz? Oyle bi şık vardi diye hatırlıyorum.

Ders kaydi tamamlandiktan sonra e devlet'e duser diye dusunuyorum.
Ama siz gitseniz ne derler o konuda bi fikrim yok. Telefon acip sorabilirsiniz. Israrla arayin. Ya da mail atin gec olsa da donus yapiyorlar.
  • rayde  (12.09.15 20:49:07) 
cocuk 2 gün boyunca sabahtan akşama kadar aramadığı yer kalmamış, hepsi iktisat öğrenci işleri açmaz ama sen bilirsin aramaya devam et demişler. ders kaydını da geçen hafta yapmıştı diye hatırlyıorum.

sizdeki mail adresi nedir, oraya da bir mail atalım.

obs'ten yeni talebe basıyorum, herhangi bir ui gelmiyor.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (12.09.15 20:51:21 ~ 20:58:00) 
Su numarayi aradiniz mi acaba? 0 (212) 440 00 44
Uzaktan Egitim Ogrenci Cagri Merkezi numarasi bu. Ben orgun ogretim cagri merkezini aradigimda cok yardimci oluyorlardi.

  • evrim halkasi  (12.09.15 21:02:55) 
uzaktan eğitim'e bağlı değil ama, iktisat fakültesine bağlı iktisat uzaktan öğretim. orayı da aramasını söylerim yine de.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (12.09.15 21:04:14) 
Kargoyla transkript yolladi auzef, öğrenci belgesi de yollayabilirler diye düşünüyorum


  • gusano  (12.09.15 21:06:33) 
Elimde bi mail adresi yok ama genelde maile donus yaptıklarıni duymuştum.

Bir de aksise tablet ya da mobilden girmeyi deneyin. Bilgisayardan acinca yuklenmiyor obs tam olarak. Sistem hala sıkıntıli.

Yine de olmazsa ve acilse gidin baskin cikarsaniz ve ogrenci islerinin de tembel bi anina denk gelmezse halledemicekleri bisi degil.
  • rayde  (12.09.15 21:08:22) 
aha bildiğim konudan gelmiş. ama çözümünü bilmiyorum baştan diyeyim. bu yaz baya başımı ağrıttılar benim bu yüzden.

e-devlet'e düşmemesinin tek sebebi iü öğrenci işlerinin problemi. ders kaydı değil okula kayıt yaptıktan sonra düşmesi gerekiyor. edevlet'te öğrenci belgesi kısmına girip hata bildirimi yapmadıysanız bi yapın. direk okulla iletişime geçiyorlar. yök'ü ve e-devleti arayıp sorduğumda bana söylenenler bunlar. şimdi okuduğum üniversite de(ayrıldım iü'den) doğruladı bunu.

pazartesi gitsen alma ihtimalin var biraz. ben fen fakültesindeydim aynı yöntemi denedim ve vermediler iü'de okuyan bir arkadaşıma. ama git durumu ısrarcı bir şekilde anlat belki verirler. e-devlet'te çıkmamasının tamamen onların suçu olduğunu söyle.

bu arada öğrenci belgesini almadan önce otomasyondan başvuru yapması gerekiyor. şimdiden yapsın.
  • youshookmeallnightlong  (12.09.15 21:09:34 ~ 21:12:12) 
  • gusano  (12.09.15 21:09:49) 
ben odtüdeyken dilekçe fakslıyodum öğrenci işlerine "şu kişi öğrenci belgemi alabilir" diye.


  • littlejack  (12.09.15 21:41:10) 
Hala alamadi mi bilmiyorum ama edevletten ben ogrenci belgesi alabiliyorum. Ben de IU'luyum.


  • Traveller  (13.09.15 00:21:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.