[]

fuatavni yerine mandarin tarzı bir karakter olsaydı?

ps: ulan çok uzun yazdım gaza geldim kusura bakmayın :)

şöyle düşünün

akp'nin yaptığı tüm pislikleri, yolsuzlukları, ikilemleri, terbiyesizlikleri, özgürlüğü yok sayan kararları, tutarsız açıklamaları vs. (ya anladınız işte)

halkın zeka seviyesinde, anadolu insanına hitap edebilen, bilale anlatır gibi anlatan gizemli bir karakter olsa? internetten yayın yapsa, tüm akp karşıtı tvlerde haberlere çıksa vs.

Ama insanlara güven veren (bu ve benzeri psikolojik etkileri kullanabilen) tavır konusunda son derece şevkatli ve yoruma açık olmayacak şekilde konuşan, yani hiçbir akplinin kalkıpta yalanlayamayacağı, sözlerinde açık bulamayacağı, kelimelerini özenle seçen vs bir karakter olsa...


mesela hızlıca aklıma gelen 3 tane örnek vereyim
1) Kabataş olayını video görüntüleri olduğu halde yalan söylemekten çekinmeyen ve yalan açıklama yapan tüm milletvekillerini, danışmanları, yazarları tek tek ifşa etse ve halkla bunları yüzleştirse (linç var dediniz hani?)
2) Bülent Arınç'ın "Bir kadın olarak sus" demesini örfe adete kimsenin kimseye söyleyemeyeceği bir emir cümlesi olduğunu belirtse (bunu senin anana söyleseler hoşuna gider mi bülent?!)
3) Enerji bakanının, milli savunma bakanının onlarca, yüzlerce kaybedilen canda hiç sorumluluk almaması ve bu gibi olaylarda dünyadan örnekler gösterse ve diğer ülke bakanlarının nasıl davrandığını vs karşılaştırsa.


Araştırırken buldum, bahsettiğim şey bu değil. Kesinlikle bir karakter işin içinde olmalı. Çünkü türkler seviyor baskın ve lider karakteri.
www.youtube.com

Bu da olmaz. Baskın, anlaşılır, daha sakin, kulak gıcıklamayan, anadolu halkını sıkmayacak, onların dilinden konuşan ve kendinden emin bir karakterden bahsediyorum.
www.youtube.com

 
Yavrum bahsettiğin kesim okumaz. Inanır. Nasıl olacak o iş?


  • Frederick Co  (12.09.15 20:48:42) 
Bir de fuatavni halk için açılmış bir hesap değildir. Aksine belirli bir kesimin inancıma destek olmak bir de hedefteki Kişinin psikolojisini bozmak gibi misyonları var. Mobilim editleyemiyorum


  • Frederick Co  (12.09.15 20:54:14) 
yukarda okutmayla ilgili birşey söylemedim ki??

izleyecek.

fuat avniyi karşındaki tek güncel örnek olarak verdim aslında. bahsettiğim şeye çok benzediğini söyleyemem ben de
  • plastic_angel  (12.09.15 21:10:05) 
twitter.com

şunun son 10 saniyesine dikkat et.

bu zihin yapısına sahip insanlar sence dediklerini dinler mi?
  • canercuxy  (12.09.15 21:47:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.