[]

Zeki erkek - Zeki olmayan ama çok güzel kadın birlikteliği yürür mü?

Şimdi bir açıklayayım, soruyu erkek için sordum çünkü zeki kadınlar gördüğüm kadarıyla sadece görüntüsü iyi diye aptal erkeklere uzun süre katlanamıyorlar. Olayımıza gelirsek; tanıdığım çok zeki zehir gibi bir çocuk, gayet güzel eli yüzü düzgün ama zekası gayet vasat, selfie çekmekten başka bir şey bilmeyen bir kızla birlikte. Sizce bu birliktelik uzun süre yürür mü? Daha çok gözlemlerinizi rica edeyim, zira herkes kendini dünyanın en zeki insanı zanneder biliyorsunuz;)




 
sex varsa yürür


  • rakicandir  (10.09.15 15:53:00) 
rakicandir +1

çocuğun ortamı nasıl? daha zeki ve ortalama güzellikte birileriyle tanışırsa postayı koyabilir. tabi zeki ve ortalama güzel olanla da ilk şart olmalı. ha yok çocuk yalnızsa ve yeni birileriyle tanışması zorsa her türlü ilerler.
  • 1zenciolmasamda  (10.09.15 15:54:31 ~ 15:55:28) 
hayır. yürümez.

daha önce bu kadar net bir şekilde hayır dememiştim, şimdi diyorum. hayır, yürümez.

zira beraber olmak dediğimiz şey birbirine bakmak değil, beraber aynı yöne bakabilmektir.

hayata ve dünyaya dair iki kelam edebilmek, bir fikre ihtiyaç duyduğunda fikir alışverişinde bulunmaktadır. kadını erkeği yok bu işin. zeka (hayat görüşü, zevkler) birbirine yakın olmalı ki çiftler yatak dışında da anlaşabilecek alanlar bulabilsinler.
  • dahinnotha  (10.09.15 15:56:24) 
dünyanın en zeki erkeği olduğumu düşünmüyorum ancak bahsettiğiniz tarzda bir beraberliğim olmuştu. yürümedi malesef. bir defa rasyonel bir tartışma yapmanız imkansız, anlamıyor. mantıklı cevap beklediğim sorulara öyle cevaplar alıyordum ki, hiç anlamamış ya diyordum içimden.

ikincisi ironiden, ince mizahtan da anlamıyordu benimki. uzun uzun sohbet edemiyorduk mesela tıkanıyordu bir yerde.

ha çok güzel kızdı o ayrı, ama fiziksel çekim bir yere kadar gidiyor. tahammül seviyeniz düşüyor ve kaçınılmaz son..
  • 1  (10.09.15 15:57:17 ~ 15:57:59) 
yürür


  • joooper  (10.09.15 15:58:50) 
araya zeki ve bu birlikteliği sorgulayacak bir kadın girerse yürümeyebilir, bir arkadaş sevgilisi cok konusuyor diye operek susturuyordu hatta bu sekilde sevgili olmuslardı.


  • mehmet lutfi  (10.09.15 15:59:08) 
Yürür.


  • pike  (10.09.15 16:01:35) 
Güzel kadının güzelliği bitmediği müddetçe yürür. yani çocuğun, onun güzelliğine alışmaması gerekiyor. çünkü alışırsa sıradanlaşır, sıradanlaşırsa da ondan daha güzelini bulabilirim hissini tadar çocuk. sonra birlikte olduğu kızın güzelliği çocuk için bitmiş olur. o zaman o ilişki biter. bunu genelleyebilirsin, bütün insan aşkları biter, çünkü insan kıyas kavramlar üzerine kuruludur ve bu kıyas kavramların bir veya bir kaçından fazlaca etkilenerek aşık olur. e haliyle karşı tarafta ki aşık olduğu şey biterse, insanın aşkı da biter.


  • mete kudur  (10.09.15 16:02:58) 
kızın taleplerine göre tamamen. kız aptalca taleplerde bulunmadığı sürece zeka önemsiz. seks te varsa evlenirler.


  • stevie  (10.09.15 16:11:12) 
yürümez. sekste bi yere kadar.


  • all girls dream  (10.09.15 16:11:56) 
Zeki erkek olarak bildiriyorum (zekiydim ama çalışmıyordum) kısa vadede yürür, bir süre sonra hanım tarafın yüzeyselliği ve tek yönlülüğü sebebiyle sıkıcı bir hal alır. Seks varsa yürür diyen beylere bir noktaya kadar katılabiliyorum, ilişkinin-beraberliğin merkezi olacak birşey olarak görme eğilimi azalır bu tür insanlarda.


  • burka  (10.09.15 16:13:08) 
bence arada istisna çıkabilir ama genelleme yapıp erkeklerin güzel kadın zaafı olduğunu söyleyeceğim. Cinsel olarak çekim varsa ilişki yürür.


  • innerbliss  (10.09.15 16:15:56) 
Çirkin ama zeki kadını tercih ederim. Zayıf olsun yeter.

Kendimi zaten zeki olarak kabul ettim gördüğünüz gibi.

Eğer erkek sırf güzel diye aptal bir kadını tercih ediyorsa erkek de çok zeki değildir maalesef. Ya da bıkkındır.
  • yirmisantim  (10.09.15 16:16:33) 
O zeki erkeğin IQsu yüksek ama EQ'su yerlerdeyse yürür.
Erkekle ilgili daha fazla ayrıntı lazım

  • turkuaz  (10.09.15 16:23:22) 
yürümez
bizzat yaşadım

edit: zekiyim iması yok :) kız aptaldı
  • dieselsingle2  (10.09.15 16:34:24 ~ 16:35:31) 
sevişir sevişir sonra sıkılır. fazla dayanamaz o kıza. kız sevişmiyosa 1 hafta falan sürer. belki biraz mıncıklar sonra çöpe atar


  • i ve been mistreated  (11.09.15 05:37:15) 
Ben ortalama zekayim, kendimi referans alamam.

Yurur derim, yurur. Yani zeki olan erkek tarafiysa buyul ihtimal yurur.
Sex yoksa yurumez tabi ama. 3-5 istisna disinda erkekler icin karsi tarafin zekasi olmazsa olmazlardan degildir,

Bir de selfie cekmeyi gerizekalilik ile bagdastirmak gerektigine neye gore hukmediyorsunuz? He gıcık olmaya ben de gicik oluyorum selfieye.
  • stavro  (11.09.15 07:41:22 ~ 07:44:48) 
İlişkilerin yürüyüp yürümeyeceği her iki tarafın beklentilerini bulmasına bağlı.


  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (11.09.15 08:44:40) 
Zeki erkek kadınlardan çok fazla beklentisi olmayan erkektir. Kızın kafası toplum içinde herifi rezil etmeyecek kadar çalışsın, çoğu adama yeter. Neticede kendini zeki sanan çirkin hatundan çok daha kullanışlı.


  • arnold schwarzeneger  (11.09.15 08:52:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.