[]

Sac rengi sorusu capsli

Merhaba duyurunun sac uzmanlari
Simdi benim kahverengi renkli kivircik saclarim var uclara dogru kendiliginden acilip sariya caliyor.daha once hic boyatmadim.ben bu saclarima kendi kendime ombre yapicam yani uclarina dogru rengini biraz daha acicam hangi renk boyayi almaliyim sacimin acilmasi turuncu olmamasi icin?



 
böyle güzel gözüküyor. boşuna uğraşmasan olur sanki.


  • sutlu nescafe  (01.09.15 21:42:45) 
cevabını bilmiyorum da eğer doğal bi şekilde böyleyse bence de çok güzel hiç boyama.


  • hayir bu koyden olsam nolcak  (01.09.15 22:12:45) 
ya novocrin diye bi markanın papatya özlü bi spreyi var. çevremde çok kullanan var baya da memnunlardı. boyama bence bununla aç. gratislerde vs oluyor


  • shotgunwoman  (01.09.15 22:13:46) 
bence hiç bozma çok güzel ve çok doğal saçların var, boya ne kadar ustaca yapılırsa yapılsın yapay olduğunu belli eden bir şey, kaldı ki kendin yapacaksan hat halinde olma ihtimali yüksek ombre tehlikeli bi şey.
ama illa yapacağım dersen de loreal in ombre kitleri var, onlara bak.

  • bir nick var benden iceri  (01.09.15 22:14:33) 
foto değişmiş ama ilk söylediğim geçerli hala. elleme hiç


  • sutlu nescafe  (01.09.15 22:46:28) 
Bence şu an kötü görünüyorlar. Bir de doğal hali buysa elleme diyenleri anlamıyorum, saç renginin doğal olmadığı ortada. Ve biz erkekler doğal görünmeyen şeyleri beğenmeyiz. Bir değişiklik şart.


  • arandur  (01.09.15 22:47:24) 
@arandur troll musun :D


  • pastörizesüt  (01.09.15 22:54:54) 
@pastörizesüt yanıtımı beğenmediniz galiba? Trol değil gayet ciddi ve oturaklı bir insan olduğumu google ile 'arandur' diye arayarak bulabilirsiniz. Benden başka arandur yok.


  • arandur  (01.09.15 22:56:39) 
bence de 2 ayri renge burunmus sac pek iyi durmuyor. bence birakin kendi renginizde uzayip oyle kalsin. yada toptan acik kumral bir tona boyayin.


  • jack n brooks  (01.09.15 23:16:23) 
jack n brooks +1

siyahla sarı karışmış gibi, göz yoruyor.
  • sayns  (01.09.15 23:19:52) 
jack n brooks +1

saçın zaten iki renk şu an, sanki aylar önce saçını sarıya boyatmış ve bir daha boyatmamışsın dipten siyah siyah çıkmışlar ama altlar hala sarı boyalı gibi.
  • kuzey li  (01.09.15 23:24:24) 
nasıl kızsın hiç boyatmamışsın saçlarını asdhsdhvdsahdvsavd boyat tabiki


  • mhmtt  (01.09.15 23:42:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.