[]

whatsapp web kullanırkan telefonun ötmesi

aramaya inanmadım, sormak daha kolayıma geldi.

bilgisayarda whatsapp web açık. oradan yazıyorum. lakin her gelen mesajda telefon car car ötüp duruyo. webden kullanırken, whatsapp web açıkken whatsapp mesajı gelince ötmesini kapatamıyor muyuz?


 
telefondan bildirimleri kapatman lazım. whatsapp web i kapattıktan sonra da tekrar açarsın bildirimleri. yani pc de açık diye facebook messenger daki gibi bildirim vermemezlik etmiyor whatsapp


  • washe  (31.08.15 12:31:49) 
Aslında şöyle bir şey oluyor. Önce webde uyarı geliyor. 3-4 saniye siz webde reaksiyon göstermezseniz "duymadı herhalde" deyip cepte de uyarı veriyor. Örneğin siz birisiyle karşılıklı yazışırken webden telefondan ses gelmemesi lazım.

Çözüm: Telefondan whatsapp uyarılarını sessize almak.
  • bazilika  (31.08.15 13:43:59) 
cevaplara teşekkürler de aradığım şey onlar değil. o dediklerinizin tamamı manuel yöntemler. mobil veriyi kapatırsam mobil veri ile almam gereken başka şeyi de alamam. telefonun sesini kapatmak da öyle. whatsapp bildirimlerini kapatmak ise her sefer gir kapat, gir aç, açmayı unutma riski. doğru bir yöntem değil.

istediğim tam olarak washe'nin dediği facebook messenger gibi. bilgisayardan kullanırken telefona bildirim gelmiyor. bilgisayarda kapalıysa veya away ise telefona geliyor. anladığım kadarıyla whatsapp bunu henüz çözememiş.
  • kibritsuyu  (31.08.15 15:35:11) 
mobil veriyi kapatırsanız, whatsapp web i de kullanamazsınız, kullanabilmek için telefonun da internete bağlı olması lazım.

@bazilika+1 eğer aktif bir konuşma içerisindeyseniz ses gelmez. Ancak, eğer gelen mesajlara 3-4 saniyede tepki vermez whatsapp web e girmezseniz ses yapacaktır.
  • cursor  (31.08.15 15:44:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.