[]

5.000TL'Lik Kredi Kartı

Selamlar.

Her ay ortalama 5.000TL kadar kredi kartı ödüyorum, şimdiye kadar Garanti - Bonus kullanıyordum ama bir boka yaramıyor, ne kampanyası, ne bonusu var. Bu 5.000TL'den maksimum fayda sağlayabileceğim bir kredi kartı önerir misiniz? Yani hangi banka kredi kartı harcamalarından en çok fayda sağlıyor?


 
Bankalar artık çok iplemiyor kredi kartı ile alışverişi. Daha çok nakit çekmeye yönelik kampanyalar yapıyolar kkr'den. Mesela çoğu lounge hizmeti vermeyi falan da bıraktı.

Eğer yurtdışı falan tatil yapıyorsanız millerinizi yurtdışında katlı kullanabildiğiniz için uçuş kartlarına bakabilirsiniz maximiles, milesandsmiles,adios falan.
  • nevrochaotica  (31.08.15 11:42:25) 
Akaryakıt kampanyaları fena olmuyor.


  • arnold schwarzeneger  (31.08.15 11:44:40) 
miles&smiles. Mil kullanmasan bile 220 tl puan birikmiş millerden, ben bilet için saklıyorum ama harcasan harcanır yani hiçbir kredi kartımda bu kadar puan biriktiğini görmedim daha. Bi de bu kartın limiti 1000 tl. Sen çok daha fazla biriktirirsin ama bir eksisi var o da yıllık kart ücreti 150 tl.


  • ekaterina  (31.08.15 11:44:47 ~ 11:46:07) 
ben son iki sene yurtdisi tatillerimin ucak biletlerini parafly ile aldim. ikisi de yaklasik 1000 lira tutuyordu. arada paraf para kampanyalari oluyor %10 filan. takip etmek gerekiyor. mesela paraf paralar bilet alirken 4 ile carpiliyor. avans filan da kullanabiliyorsun. bir de mobil uygulamasi olsa cok guzel olacakti.


  • oshamahue  (31.08.15 11:59:18) 
su aralar en mantıklısı mil biriktirenler.


  • bryan fury  (31.08.15 13:23:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.