[]

Bir kıyafet vs. alırken fikir sorabileceğiniz kişiler var mı?

Mesela bi arkadaşımla gelinlik için çıktık, bir sürü gelinlik denedi, aslında ben hiçbirisini beğenmedim, hiçbirisini kendim giymek istemem ama onun tarzı öyle olduğu için ona yakın olan en güzelini söyledim. İşte normal kıyafette de, mobilyada da hepsinde yapıyorum ben bunu. Daha çok şey gibi, vedat milor sevmediği yemeklerin bile iyisiyle kötüsünü ayırtedebiliyor ya öyle işte :D

Fakat ben kimseye bir şey soramıyorum, zevksiz bir insan değilim ama benim beğendiğim şeyleri pek beğenen yok, görüyorum ki ya etrafımdaki kimse beni tanımıyor ya da kimse böyle bi yorumlama sistemi olduğundan habersiz :D Yaptıracağım gayet orjinal olan bi dövmeyi gösteriyorum, hemen cık. barkod dövmesi yaptırmış birisiydi bu bi de sjkdfhjgsd. Hemen kendi fikrini sokmalar, hmmm o da güzelmiş de bence şunu al demeler. Yahu ben senin nelerini görüp seslenmiyorum da gelmiş benim zevkime laf ediyor pozlarına giresim geliyor :D O yüzden de kimseye bir şey sormuyorum almadan önce. Sizin çevreniz nasıl ? Siz hangi gruptansınız?

Not: Evdeyim canım sıkılıyor, böyle gevezelik olur diye açtım, derdini ... demeyin lütfen. gfdgfdsg :D

 
Alışverişe genelde yalnız çıkarım, gerçi modadan vs pek anlamam ama zaten hep basic şeyler giydiğim için sıkıntı olmuyor. Gelinlik bakmaya bir arkadaşımla gittim, tarzımı iyi biliyordu, ayrıca zaten 2 tane deneyip birini aldım. Gerçi yakın çevremde çok zevksiz insanlar yok, yine de çok danışmam. Zira bir şey alacaksam hemen alırım, yok bul yok sor fikir al, git tekrar dene vs yorar beni.
Dövme vs gibi bireysel şeyleri sormam hiç, başkasına ne.

  • whoosie  (31.08.15 10:48:48 ~ 10:49:51) 
Kolay kolay kimseye danismam kiyafet konusunda. Acikcasi iyi kiyafet secmeye calisma nedenim (herkeste oldugu gibi) disaridan iyi gorunmek. Issiz bir yerde yasasaydim kiyafet secmeyi birak donla gezerdim belki. E simdi birine bu gomlek iyi mi diye sorsam kendi zevkine gore cevaplayacak, geneli yansitmaz. Ornegin kiz kardesim cok zevksiz, ona uysam soytari gibi dolasirim etrafta. Kendim bu konuda saglikli karar veriyorum bana kalirsa. Ama tabi istisnalar var, bazi seyleri etrafta insanlarin cogunun gozune iyi gozukmeyecegini bildigim halde benim hosuma gittigi icin tercih ediyorum. Ya da cok begenilen bir seyi kendim begenmedigim icin tercih etmiyorum. Ama yine karar tamamen kendimin.


  • stavro  (31.08.15 10:50:21) 
@whoosie aslında dövmeyi ben hiçbir şeyi sormamıştım ama bişi yapcam deyince bakim diyorlar sonra gösterdiğime pişman oluyorm işte.


  • ekaterina  (31.08.15 10:50:36) 
ben de kimseye sormazdım, yalnız alışveriş en sevdiğim hatta. ama şimdi ev arkadaşımla birebir örtüşen bir zevkimiz var. o nedenle çok eğleniyoruz birlikte bişeyler bakarken. zevkiniz benzerse hatta aynıysa zevkli olabiliyor. yine de bu tür zevk konularının tamamen kişisel olduğunu düşünüyorum. başkası çok güzel oldu dedi diye almak ya da beğenmedi diye almamak saçmalık geliyor.


  • tuborg yesili  (31.08.15 11:02:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.