[]

Bana kilo aldırın ey duyuru

Kilo alamıyorum duyuru. 185 boya karşılık 51 kilom var. Afrikadan gelmiş gibiyim. Fırtına çıksa uçurur o derece. Üzerime giyecek bir şey bulamıyorum. Yemek yeme alışkanlığı düzensiz. Bazen günde 6-7 öğün yiyorum bazen tüm günü sigara içerek geçiriyorum. Bu derdime bi çare bulsak iyi olur be. Ne yesem? İlaç mı kullansam? Ne önerirsiniz?

Bu arada 22/erkek.


 
sittiret kilo vermek kolaydir ama kilo almak zordur. sakin ola kilo almak icin fastfood dur, cikolatadir, sekerdir ekmektir gibi zararli besinlere yonelme, kilo almak istiyorsan dengeli, besin degeri yuksek besinler yemen ve uzun bir sure yemen gerekli. yani disiplin ve butce isteyen bir is.


  • sorusuolaninsanmodeli  (30.08.15 22:32:15) 
valla baya zayıfmışsın ya. en iyi kilo alma yöntemi yağlı yemekleri yiyip yatmaktır. ertesi gün de mümkünse uyuyabildiğin kadar uyu.


  • peace.on  (30.08.15 22:35:16) 
bol besinli proteinli bir diyet ve vücut geliştirme senin için cevap ama çok zayıfsın önce bir doktora git tahlil rica et.


  • ra amin ka  (30.08.15 22:36:57) 
(git:www.eksiduyuru.com ) burayı da okuyun


  • Take it away honey  (30.08.15 22:38:30 ~ 22:38:46) 
Tek yol diyetisyene gitmek. Her metabolizma farklı çalışıyor. İyi bir diyetisyenle 3-4 ayda toparlarsın.


  • andy kaufman  (30.08.15 22:41:12) 
kilo al.

önce sigarayı yavaş yavaş bırakmaya çalış. 6-7 öğün yiyip yatmak sana sadece göbek bölgesinden kilo aldırır o da çok kötü durur.

spora yazıl. spordan sonra düzenli beslen. ben öyle 4 kilo aldım 1 ay içersinde.

bol bol protein içeren bir yeme düzeni oluştur kendine.
  • allanpoe  (30.08.15 23:20:22) 
Bence 22 tam da metabolizmanın yavaşladığı kişinin kilo almaya başladığı yaş. Bence hiç kasma gelecekte bir gün göbekli bir aMca olmak yerine zayıf bir delikanlı gibi görün.


  • Traveller  (30.08.15 23:22:43 ~ 23:23:02) 
cips, dondurma ve kola. bunlara aban akşamları. kilo alırsın ama göbek yapar. ve sağlıklı değil. ama kiloya biraz vurdun mu bırakırsın yemeyi.


  • seyduna6687  (30.08.15 23:48:06) 
Oncelikle boya gore kilon inanilmaz dusuk. O yuzden ilk yapacagin dontora git. Tahlil vs yaptir. Hormonlarin normal mi onu ogren. Ki bence normaldir herseyin. Ama yine de emin ol.

Ardindan buradaki bazi kendini bilmezlerin dedigi gibi abur cubur yemeye baslama sakin. Yapacagin sey spora baslamak. Protein ve kaliteli karbinhidratlarla beslenmek. Protein agirlikli bir beslenme ile birlikte vucudunu spor yaparak gelistirmeye basla. Senin tipindeki adamlar ideal kiloya, kaliteli sekilde kilo alarak ulasinca inanilmaz guzel vucuda sahip olurlar. Sen de oyle ol. Nasil beslenecegine dair hersey internette mevcut.
  • mahone  (31.08.15 00:25:25) 
oha cidden aşırı zayıfsın, önce doktor +1.

sonra, ben 180cm boy 63 kg idim, şu an 75kiloyum. Naptım? 1 küsür yıldır spor(vücut geliştirme) yapıyorum(ara verdiğim oldu), günde 3 düzenli öğün yemeye çalışıyorum(+1-2 ara öğün fındık fıstık ceviz vs). Akşam yediğim cips çikolata bisküviyi kesemedim ama napalım :/ ha ilk aydan sonra Optimum Serious Mass weight gainer kullandım, büyük 5.4kg olanından. O baya etkiledi diye düşünüyorum ama çok şeker(karbonhidrat) içeriyor tabii ama hayvan gibi protein vitamin mineral de var vücudu toparlamaya da yarıyor. Eğer böbreklerde sorun yoksa ve bol su içersen sıkıntı olmaz diyorlar bende de olmadı ama bilemem tabii doktora da sorun. Ha ama spora, düzgün beslenmeye EK olarak bu. Zaten yeterince düzgün beslensen gerek bile kalmaz belki...
  • rodriguez2  (31.08.15 00:31:44 ~ 00:32:52) 
Sadece ve sadece caninin cektigini yemeni oneririm. Ve aciktiginda hic vakit kaybetmeden derhal yemege saldirmaniö yemek esnasinda da biriyle konusmamani ya da tv vs. izlememeni.
Gelecekte gobekli olmaktansa zayif bir delikanli olarak kal kismina katilmiyorum, kilo almaya calis kesinlikle.
Tekrar ediyorum, sadece caninin cektigi seyleri ye ve canin cektigi anda derhal ye. Maliyletli olacak ama bende ise yaradi.
  • stavro  (31.08.15 00:37:08) 
VG + bokunu çıkarmadan carb backloading.


  • arnold schwarzeneger  (31.08.15 09:52:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.