[]

Hangi banka ile çalışıyorsunuz

Avantajları ve dezantajları neler




 
İş Bankası: Lisedeyken ailem hesap açtırmıştı, yıllardır kullanıyorum. Maximiles kredi kartı var, alışveriş yapınca hem puan hem mil kazanıyorsun ama az, dezavantaj bu.

Garanti: Maaş hesabı olsun diye açtırmıştım, yıllardır kullanıyorum. Miles&Smiles kredi kartı var, 250 TL geçiriyorlar her yıl, dezavantaj bu.

Yapı Kredi: Üniversitede kredi kartı veriyoruz ayağıyla başladılar. Kredi kartını iptal ettirdim, kullanmıyorum, hesabı da Nuvo'ya çevirdim. Avantajlar var gibi.

Ziraat: Yazın yediğim hurmalar kışın ***** tırmalar misali. KYK'dan para almıştım vakti zamanında. Kapatmadım, bu sefer de para ödemek için kullanıyorum.
  • storax  (29.08.15 23:22:35) 
yapı kredi, mobil app'i ve çok iyi ve world card'ın bonus ve taksit avantajları iyi.

enpara, spotify ve google play'den aldığım şeyler ucuza geliyor.
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (29.08.15 23:24:23) 
finansbank enparam var sadece. babil.com ve steamde ay sonu toplam 50 liraya kadar %50 iade yapıyor o kısmı güzel. mesela 300 liralık bir oyunu 3 ay sonra 150 liraya alabiliyorum vs. masraf falan yok param oldukça harcıyorum kredi falan sevmiyorum.


  • cokponcik  (29.08.15 23:24:51) 
sadece enpara.

kredi kartı zavazingosu bana ters. cebimdeki parayı harcamayı seviyorum gelecekteki ben olacak dallamanın oarasını değil
  • efrasiyab87  (29.08.15 23:26:42) 
sadece enpara.
spotify, steam, babil indirimleri var tam bana gore.

  • chaotic good  (29.08.15 23:28:42) 
Yapı Kredi: İlk bankam. Adios ile uçak bileti alıyorum.

İş bankası: Çalıştığım şirketin iştiraki banka. Maaşım buraya yatıyor.

Enpara: Vadeli hesabını kullanıyorum. Verdiği oranlar güzel.

Halkbank: Parafly kredi kartını kullanıyorum. Uçak bileti almak için puan biriktiriyorum.

Ziraat: Öğrenciyken kredi hesabı olarak açılmış hesabım var. Sadece ziraatten yapılan vergi vs. işlemlerini yapıyorum.
  • mr.goodcat  (29.08.15 23:34:31) 
finansbank kredi kartı (cardfinans go): limiti iyi. öğrenci olduğum halde 1000 lira limit veriyorlar. iş bankası 300 demişti. fakat kart aidatı alıyorlar.

finansbank enpara vadesiz hesaplar: hesap işletim ücreti yok. ana banka hesabım olarak bunu kullanıyorum. tl, euro ve usd 3 tane hesabım var. hiçbirinden de para almıyorlar. ayda 25 lira da geri veriyorlar harcamalarımdan.

ziraat hesabı: öğrenci kredisi buraya yatıyor. avantaj ya da dezavantaj söyleyecek kadar kullanmıyorum.

akbank: okuldaki part-time işimin maaşı da buraya yatıyor. bunu da avantaj ya da dezavantaj söyleyebilecek kadar kullanmıyorum.

yapı-kredi: değişime giderken hesap açıp debit kart almıştım. yurtdışındaki anlaşmalı bankalardaki (unicredit ailesi bankaları) işlemlerde ücret almıyorlar. o yüzden yurtdışında çok avantajlıydı diğer bankalara göre. nerdeyse avrupanın tamamında işe yaradı. değişimdeyken hep yapı kredi hesabımı kullandım o yüzden ama döndükten beri kullanmıyorum. kapatırım büyük ihtimalle.

garanti: burdan da geçen yaz staj yaptığım şirket hesap açtırmıştı maaş yatırmak için. hala kapatamadım gitti. en kısa zamanda kapatacağım.
  • king lizard  (29.08.15 23:43:20) 
hsbc: ev kredisi ödüyorum. bitince kapatıcam. eskiden atatürk havalimanında dış hatlardaki lounge ı kullanabiliyorduk şimdi kullanamıyoruz. avantajı yok.

garanti: maaş hesabım orda. döviz kurları avantajlı oluyor. internet şubesi çok kolay. kredi kartı güzel mil veriyor.
  • zvonimir  (30.08.15 00:08:58) 
TEB
Sirket anlasmai nedeniyke maas hesabi orada. Cepteteb cikinca yatirimlarimi da oraya kaydirdirm. Kart aidati, hesap ucreti vs hicbir sey odemiyorum. Bir dezavantajini gormedim simdiye kadar.

  • kint  (30.08.15 00:24:03) 
Halkbank. Maaş kartım, kredi kartım, kredim hep aynı bankadan. Hepsinin bir arada olması kolaylık oluyor. Ayrıca aşırı sık arayıp darlamıyorlar misal Garanti gibi. Bir de maaşı ordan aldığım için kredide falan avantajlı seçenekler oluyor. Dezavantajı bazı sık alışveriş yaptığım yerlerde taksit imkanı olmuyor.

Akbank. Taaa lisans döneminden kalma bi kredi kartım var. Avantajı da yok dezavantajı da, öyle elimde duruyor. Zamanında en kolay Akbank vermişti kredi kartını, o yüzden oradan aldım.
  • buff  (30.08.15 00:25:52) 
İş bankası: Çocukluktan yana hesabım var telefon ve internet bankacalığı güzel ve her yerde bankamatiği var.Şubesine ayda yılda bir giderim geri kalan işlemleri müşteri hizmetleri ile halledebiliyorum

Vakıfbank: Maaş hesabı maaşın yattığı günün sabahında bütün parayı diğer hesabıma atarım.

Enpara:Bütün işlemlerinizi internet üzerinden yapmaya alışmış iseniz bunları yapmanızı sağlar ve neredeyse tamamını ücretsiz yapar.

Garanti: Lanet olsun ki bonus kredi kartı var borcu bitsin ilişkimiz bitecek.
  • murtiii  (30.08.15 00:33:22 ~ 01.09.15 03:00:12) 
hesap kuveyt türk. hiçbir şeyden masraf almıyor. temiz.

k.kartı word kart.
  • kakao  (30.08.15 00:37:41) 
enpara +1
arkadaşlar zaten yazmış.
bir de teb'in buna benzer bir kartı varmış.
  • sansar  (30.08.15 00:49:17) 
iş bankası.

üniversitede hesap açtım. abi bi kere her yerde var. her yerde. başka bankaların 1 tane olduğu yerde 3 tane var. gerek şube gerek bankamatik. işlem yapmak kolay ve hızlı. internet şubesi gayet fonksiyonel. şikayetlere geri dönüş hızı baş döndürücü.
  • kuul  (30.08.15 01:21:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.