[]

bilgisayardan gelen konuşma sesi

iyi geceler,

az önce laptoptan konuşma sesleri geldi. birileri konuştu çok kısık kısık geldi.

tarayıcıda sadece google translate açıktı ve ekşi sözlük. başka sekme yok. media player falan da açık değildi. başka hiçbir şey açık değildi yani.

az önce film izlediğim için ses seviyesi de %100dü başka sekmede reklam falan çalışmış olsa bu kadar kısık sesli olmazdı zaten.




nasıl olabilir bu? güvenli değil mi şuan laptop acaba?

teşekkürs.

 
reklamlar panpa. heryere gomuyorlar onlari. adblock kullan.


  • tezek  (28.08.15 02:16:45) 
bilgisayar dile gelmiş


  • cevizlikarpuz  (28.08.15 02:21:05) 
Bende de oluyo bazen ama sebebini cozebilmis degilim henüz.


  • rayde  (28.08.15 02:27:04) 
yüksek ihtimalle trojan vs gibi birşey ile bilgisayarı zombiye çevirip reklam izleterek para kazanma amacıyla yapılan bir şey bu. benim de başıma gelmişti rusça konuşuyordu sürekli bilgisayar ama sonra nasıl çözdüm bilmiyorum.


  • rexex  (28.08.15 02:35:18) 
146 ile internete baglandigimiz sihirli zamanlarda eger seni biri es zamanli ararsa bu yasanabiliyordu. Adslin ilk dönemlerinde ilk modemimde de bir defa nedenini bilmedigim bir sekilde, beni arayan kisinin sesini bilgisayardan almistik. Hatta o dönemde ben netteysem baskalari arayamiyor ve ev telefonu acildiginda cevir sesi ile static ses arasinda bir seyler aliniyordu.

Hani tarih öncesi donanim ve sistem kullaniyorum diyorsan olabilir derim, yok degilse reklamdir. Baska cok aciklamasi yok. Tüm gecmisi tekrar acarak sekmelerden nerden ne zaman ses geliyor bakabilirsin.
  • wiillii  (28.08.15 03:14:25) 
yani neden bunu bu kadar dert ettinki laptop seninle konuşuyorsa sende buraya yazacağına cevap verseydin. yazık duvarla konuşuyor hissine kapılmasın


  • rapisa  (28.08.15 03:49:37) 
Benim de gitar amfim konuşuyordu. Baya tırsmıştım. Bilgisayar da değil sonuçta amfi. Konuştu konuştu süpeeer fm diye bağırdı sonra, rahatladım.

Belki senin de radyo dalgaları karışmıştır bir şekilde
  • youshookmeallnightlong  (28.08.15 04:38:01) 
adblock kurulu mu?
malwarebytes kurup pcyi bi taratin, icinize sinmezse en temizi format.
formattan sonra yukarida yazdigim programlari kurmayi ihmal etmeyin.
  • chaotic good  (28.08.15 07:51:16) 
bundan 5-6 sene önce güzel bi cumartesi günü evde tek başıma oturuyorum. bi anda bi fısıldama gelmeye başladı biryerlerden. duyamıyorum ama birisinin bana birşeyler demeye çalıştığını hissediyorum. çok tırsmıştım. acaba diğer taraftan benimle irtibat kurmaya mı çalışılıyordu? yoksa uzaylılar ilk kez benimle mi temasa geçiyordu? çok heyecanlanmıştım. Sonra sesin aslında hoparlorden geldiğini anladım. yavaşça hoparlore yaklaştım ve sesin asıl kaynağını bulmuştum. tüpçüymüş aq!. bizim buralardan geçerken telsiz yayını benim hoparlore takılmış. aşağıdaki yüz ifadesinden sonra tekrar hayatıma kaldığım yerden devam ettim.

gcube.milliyet.com.tr
  • plastic_angel  (28.08.15 10:08:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.