[]

Erkek Deniz Sortu - Astarsiz +18

Quiksilver'in, billabong'un cok guzel sortlari var, board sortu ya da surf sortu diye geciyor galiba ama astarsiz oluyor bu sortlar, bu tarz astarsiz sortu denizde kullanan var mi?

Denizin buz gibi sularindan cikarken dal tasak belli olmuyor mu?


 
Oluyor.


  • Frederick Co  (26.08.15 16:04:16) 
astarsız şort pişmanlıktır. hangi marka olursa olsun almayın.


  • dahili meddah  (26.08.15 16:07:27) 
bu markalarin deniz sortlari da var astarli ama cok cirkin, ust taraflari lastikli falan.

bu surf sortu olarak kullanilinca da islaniyor, o zaman da belli olmasi lazim? surf yapanlar altina boxer falan mi giyiyor bu sortlarin?

bir de billabong ve quiksilver'in satilan sortlarinin %90i bu sekilde astarsiz, ulkede surf yapan da yok, kim giyiyor oyleyse bunlari?
  • nawres  (26.08.15 16:11:27) 
Billabong'un astarli sortlari da var astarsiz da. Kumasi daha kalin oldugundan sudan sonra aslinda belli olmuyor. Buz gibi suda zaten sertlesme olmaz.


  • Traveller  (26.08.15 16:22:28) 
valla güzel kardeşim ne giyersen giy denizden çıkarkan o dal daşak gözükecek haberin olsun


  • eksimeksi  (26.08.15 16:22:59) 
ben belki 10 yıldır astarsız quiksilver&billabong giyiyorum. arada aldığım 1 tane beyaz renk hariç hiç gösterme sıkıntısı yaşamadım. Ama beyaz fenaydı, şimdi onu balığa giderken giyiyorum.


  • hadi hadi  (26.08.15 16:39:34) 
İçine slip mayo giymek bir çözüm bence.


  • birkibirkibirkibirkiuc  (26.08.15 17:35:44) 
Ben mayo alır almaz ilk iş astarını keserim. Astar hassas bölgeleri tahriş ediyor


  • turkuaz  (26.08.15 18:06:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.