[]

euro truck simulator 2

Hayatımda oynamadığım tek oyun türü belki şu tarz uçak ve araba simulasyonları.

nasıl ,tavsiye eder misiniz?

oyun içinde bir şeyleri nakliye etme amacımız mı var?

bilgi verenlere teşekkürler.

 
harcayacak boş zamanın ve sabrın varsa başla. çünkü ilk başlar çok sıkıcı. düzgün tır alana kadar at arabasıyla gidiyormuşsun gibi oluyor. bir de tüm ülkeler açık falan değilse (ki o hileyle mi hallediliyordu bilmiyorum) sürekli aynı yere git gel git gel. aklımda yanlış kalmadıysa en iyi tırı almak için düzgün ve masrafsız bir sürüşle totalde en az 30 oyun saati falan oynaman lazım.

allah kolaylıklar versin.

tabi ki başlığa da bak ne yazmış etmişler.
  • kuul  (23.08.15 19:01:52) 
internette aratsan daha iyi bilgi edinirdin şimdiye kadar da kafanda otururdu hatta youtube üzerinden gameplay diye arataydın daha daha iyi olurdu buddy.

son kertede evet oyun içi nakliye işi yapıyosun.
  • 2006  (23.08.15 19:02:00) 
basta bu ne ya yuk getir gotur of cok slklcldlr dedim ama oyle degilmis :)
firmaniz var, filo kuruyorsunuz, hem siz hem de soforleriniz calisiyor.
isterseniz online oynayabiliyorsunuz (mod ile).
surekli guncelleniyor, yenilikler geliyor.

ana hatlari ile bir yerden bir yere yuk goturuyorsunuz evet, direksiyonunuz varsa mutlaka alin bence.
  • chaotic good  (23.08.15 19:02:47) 
eğer orjinal satin alırsanız online modu var.bildigin trafik flan oluyor yollarda gelen giden korna çalıyor birbirine,oynama zevkini x5 kat artiriyor bir anda.


  • valkin rockefeller  (23.08.15 19:08:58) 
en başta söyleyeyim, direksiyonsuz ets 2, susamsız simit gibidir. allah onun belasını versin. direksiyonla oynamak lazım. o zaman tam anlamıyla tır sürdüğünü hissettiriyor insana. yoksa esprisi olmaz, sağ sol tuşlarına basıp kağnı gibi bir araçla öyle atraksiyona falan da girişmeden gitmek ne kadar eğlenceli olabilir ki?

oyun içindeki amacımız bir şeyleri nakliye etmek evet. bununla birlikte kendi garajımız oluyor. büyütebiliyoruz, başka şehirlerden garajlar alabiliyoruz, yeterince paramız olduğunda yeni tırlar ve şoförler alıp kendi firmamızı işletebiliyoruz vesaire. en başta, firmalar için çalışan bir şoförsün. iş seçebiliyorsun. benzin, kaza masrafı vs. hepsi firmaya yazılıyor. sen de belli bir para alıyorsun o iş karşılığı. daha sonra kredi çekip kendi tırını alabilir, tüm masrafları üstlenerek kendin için çalışabilirsin.

farklı farklı kategoriler var. işte eco-driving daha az benzin harcıyor, long distance daha uzun mesafelere yük taşıyabilmeni sağlıyor, ADR'yi açtığında yanıcı-patlayıcı kimyasal taşıyabiliyorsun vesaire. böyle böyle seviye ve deneyim kazandıkça çok daha geniş bir alanda ve yük yelpazesiyle taşımacılık yapabiliyorsun. örneğin oyuna başladığında atıyorum münih'te girdin diyelim, en fazla 500-600 km ötedeki şehre peynir falan götürürsün. ama 12-15 level olduğunda, tee avrupa'nın diğer ucuna petrol taşırsın.

ha oyunun tek olayı yük taşımak tabii, yani level atlayınca o oluyo bu oluyo diye bekleme. sadece daha fazla yük seçeneğin oluyor, yoksa yine tır sürüyosun. tam anlamıyla tır şoförü simülatörlüğü, fazlasını bekleme. peki o işi güzel yapıyor mu? bence müthiş yapıyor.

kişisel tavsiyem, promods'u ve jazzycat'in kargo modlarını kurman. o zaman çok daha eğlenceli oluyor. oyunda olmayan bir sürü şehir ekliyorsun falan. jazzycat'in tüm modları aşağıdaki linkte, seç beğen al,

ets2mods.org

promods'un adresi promods.net, ekşi sözlük'te euro truck simulator 2 başlığında promods hakkında onlarca entry yazdım, ilgini çekerse onlara da bakabilirsin.

istanbul'a döneceğim günü iple çekiyorum, çok özledim tırımı be heyt.
  • der meister  (23.08.15 19:23:12) 
öncelikle en az 2 tur atan direksiyon seti şart.

oyunu yüksek ayarlarda adam gibi oynatacak pc şart. yoksa o güneşin hüzmeleri gökyüzü ve yağmur damlalarını anlayamazsın.

bunlardan sonra orijinal oyun şart. sürekli güncelleme geliyo.

kendi playlistini yapıp oyun oynarken dinleyebilirsin.

ilk etapta kendi şirketini kurmayıp şöför olarak çalışırsan tıra göre iş alabilirsin. yani bangisini seversen onu sür.

oyunu gta gibi yarışayım gideyim filan gibi zannediyosan hiç bulaşma. tamamen kurallara uyup yavaş yavaş sürmen gerekiyor.
  • ergenpezeveng  (23.08.15 19:41:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.