[]

ALES EA 80'i geçmek zor mu?

Selamlar, bunun hakkında merak içerisindeyim lisans öğrencisi 3. sınıfım. Girmiş olanlar sizce ne dersiniz yapabilir miyim? nereden başlamam lazım 2 sene içerisinde bu hedef gerçekleştirilebilir mi? bilen abilerim ve ablalarım rica etsem beni bilgilendirebilirler mi? yol haritası çizmeye çalışıyorum olur yolu nedir?




 
ales'e çalışmaya bile gerek yok. çok rahat alırsın 80'i


  • dinsiz adam  (19.08.15 21:09:16) 
değil. hele okuyoken daha da değil bence. test sistemine hala uzak değilsin. tr1-mat1-tr2-mat2 şeklinde daha rahat olur. 80 de zor bişey değil zaten sadece hızlı olman lazım. ama sözelciysen zor olabilir.

edit: ben sözelle karıştırmışım. orda da mat2 yok gerçi.
  • tepedeki psychedelic adam  (19.08.15 21:10:41 ~ 21:24:09) 
Üniversite sınavında iyi bir puan aldıysan ALES'te de çok fazla çalışmaya gerek kalmadan iyi bir puan alabilirsin. 80 ve üzeri puan almak için biraz soru çözmen lazım. Çalışmadan girdim yaptım diyenlere inanma.


  • Pepee  (19.08.15 21:13:00) 
türkçe 1, mat 1 ve mat 2 çözüyorsunuz, türkçe 2 yok ea için.
onun dışında rahatlıkla alınabilecek bir puan. sorular zor değil sadece zamanla yarışıyorsunuz. belki bunun için süre tutup test pratiği geliştirmek adına çıkmış soruları çözebilirsiniz. hem kendinizi de görmüş olursunuz az çok.

  • rheia  (19.08.15 21:16:04) 
normal şartlarda 90'ı bile çok kolay alırsın 80 ne ki


  • sta  (19.08.15 21:30:58) 
81.5 aldım bir tane deneme seti ve cikmis birkac alesi çözerek (sondan bir önceki sinavda). Ben liseden mezun olalı 10 yıl oluyor, yıllardır matematik gormedim, sen hayli hayli yaparsın. Bu nedenle konu çalışmak yerine sadece deneme cozmeni tavsiye ederim. Çünkü sorular zaten her zaman cozebilecegin nitelikte, tek yapman gereken süreyi iyi kullanabilmek için deneme çözmek. Bir de youtube kanallarında alese yönelik mantık konuları anlatan videolar var, onları izlemeni tavsiye ederim. Basarilar


  • gusano  (20.08.15 05:26:30 ~ 05:27:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.