[]

Polis memurunun Volvo'su olması

Şu haberde denk geldim.

www.sabah.com.tr

Öncelikle adamın köpek vurma konusundaki oç.liğini bir kenara bırakıp, herhangi bir artniyetim olmadan, sadece merak içinde soruyorum.

Memur maaşları malum, ek gelir falan mı buluyorlar bir yerlerden? Ya da para çıkmışsa bi şekilde piyangodan.. Ama düşününce, bana öyle olsa memurluk yapmak istemezdim, kendi işimi kurardım.

Bi fikri olan var mı?

 
memur maaşları malum derken asgari ücret alıp yolu, yemeği, vermeyen kamu kurumundamı çalışıyor zannediyorsunuz. ayrıca eşleri cogunlukla ev hanımımı zannediliyor ?


  • protrek  (19.08.15 11:35:55) 
Volvo müthiş pahalı bir şey değil, bence bu düşünme tarzı yanlış epey.


  • hicunutmam  (19.08.15 11:36:34) 
-Eşi de çalışıyor olabilir
-Anasından babasından kalmış olabilir

Pahalı arabası var diye düzenli geliri de yüksek olmak zorunda değil. Hayatını idame ettirmek için çalışması gerekiyordur.
  • animalman  (19.08.15 11:37:38) 
alınır çok sorun değil. bir çok memurda güzel arabalar var.

not: memurum bisiklet aldım çaldırdım. taksidi bitsin yenisini alacağım.
  • nedendir bilinmez  (19.08.15 11:38:50) 
Adamın maaşı 3500 liraya yakın. Eşi de memursa o arabanın borcu bile kalmamıştır.


  • straples  (19.08.15 11:40:58) 
normal polis 3200 alıyor şu an. adam komiser yardımcısı 3,5-3,8 lira alıyordur tahminen.
hanımı da memur desek ayda eve 5-6 lira giriyordur.
adamın babadan arsası evi vardır onu satıp peşinat yapmıştır. kalanı öder. izmir gibi bir yerde ayda 6 liraya krallık kurarsın.
  • cekilmis gayfe  (19.08.15 11:44:29) 
Benim çalıştığım işletmede asgari ücret alıp pahalı arabalara binen çok adam var. Anadan babadan zenginler, yeri belli olsun diye çalışıyorlar, ihtiyacı da yok aslında. Senin bakış açın biraz sığ olmuş, geliştirirsin vakit geçtikçe.


  • bigbadabum  (19.08.15 11:58:38) 
Merak bakış açısı demek değildir, anlamları kafamızda karıştırmayalım lütfen. Soru sordum sadece, köpeği vurması konusunda bir oç olduğunu düşünmek dışında hiçbir yorumum olmadan.

Gelen cevaplar için teşekkür ederim, ben evli olabileceğini hesaba katmayarak merak etmiştim.
  • loveinaflipbook  (19.08.15 12:08:24) 
yurtdısı goreve vs gıtmısse, iyi işler yapıp bol taltif, ya da cok buyuk baslardan bırının koruması vs aldıysa nakden de alabilir o arabayı.


  • bryan fury  (19.08.15 12:42:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.