[]

Dövme

Soru 1: Şu iki dövmeciden hangisi sizce?

a) www.facebook.com

b) www.facebook.com

Soru 2: Nihayet ilk dövmemi yaptırmaya karar verdim. Bu hafta sonu yaptırırsam önümüzdeki hafta sonu denize girebilir miyim? Güneşlenmede sorun çıkarıyor mu? Bi de dövme yaptıracağım günden 5 gün sonra bi fotoğraf çekimi olacak. O güne kabuk vs gibi şeyler olacaksa geçmiş olur mu? Kolumda kötü bir görüntü olmasa yeter.

Google'dan ziyade deneyim bilgilerinize ihtiyacım var. Dövmecileri de arayıp konuşacağım ama henüz saat erken, ben de heyecan yaptım :D

 
Ben olsam 212'yi seçerdim. Renkler daha canlı, çizimleri daha keskin görünüyor.

1 haftada yara kabuk bağlar, denize girmeni ve güneş görmesini kimse tavsiye etmez sanırım.
  • teknikekip  (19.08.15 10:05:02) 
merhaba, dövmelerin her biri birinden çirkin.


  • Frederick Co  (19.08.15 10:18:06) 
benimkiler kabuk olmamıştı pandis. kabardı ilk, sonra kızarmıştı, geçiyor 1 haftaya, kaşıma yeter.

dövmeleri göremedim ama zevkine güveniyorum ^.^
  • devorgilla the gunslinger  (19.08.15 10:38:14) 
2- girmeni tavsiye etmem. 3-5 gun sudan, bi iki hafta gunesten uzak tut.


  • jugador  (19.08.15 10:42:58) 
Dövmecini ne tarz dövme yaptıracağına göre seç. Mesela old school, renkli şeyler yaptıracaksan Danny Garcia iyidir. www.facebook.com


  • r_u_h  (19.08.15 10:44:08) 
Ekşi tattoo yani cennetten kovulan yani güney bana piercing yapmıştı. Titiz çalıştığını, işini severek ve özenerek yaptığını düşünüyorum. Git konuş bence yüzyüze. Senin istediklerine benzer çalışmalarını görmek iste. hangisi içine sinerse öyle yaptır.


  • tuborg yesili  (19.08.15 10:59:35) 
Gunes gormemeli baya bi sure ve su da gelmemeli birkac gun.
Yazin yaptirma bence :/

  • kuehles blondes  (19.08.15 11:37:52) 
bu ikisi arasından birini seçmek gerekirse 212

adamlar olmayacak işlere gerçekten olmaz diyor. etik bir çalışma anlayışı var. bileğimdeki dövmemi onlara yaptırmıştım hatta.

ancak sen ne yaptıracaksın? yaptıracağın şekil ve yapılış tarzına göre sanatçıyı seçmek daha mantıklı. şu an kendi çizdiğim bir tasarım var omuz ve kola yapılıcak. benim bunun için iyi bir yerden öte bu tarzı yapabilen birine ihtiyacım var.

dövmecinin kendine has concepti oluyor genelde. herkes her işi yapmak istemeyebiliyor. falan.

bi de madem deniz güneş fotoğraf çekimi vs var. biraz erteleyebilirsin dövme olayını sanki?
  • disardayim  (19.08.15 11:38:35) 
Ben çok basit bir şey yaptıracağım, bileğime minik bir çapa. Dövme makinası kullanmayı bilen herkes güzelce yapabilir diye düşünüyorum. O yüzden dövmecilerin tarzından çok, ikisinden birine daha önce giden varsa, temizliği, güvenilirliği, vb açılardan sormuştum :)

Evet, 2 hafta sonrasına erteleyebilirim ama 25 sene sonra bu kadar gaza gelmişken ya kaçarsa diye korkuyorum.
  • pandispanya  (19.08.15 11:57:22) 
Nekotattoo yu da oneririm. Ben orda yaptirmistim. Cok tatli bi kadin ve baya da temiz dovmecisi. Bagdat caddesinde. He fiyat vs bilemiyorum piyasayi ama arkadaslarim benim fiyata normal demislerdi.

Ama yazin yaptirma valla. Rengi mengi soluyor guneste de diyorlar. Suya girmek ilk 3 gun sikinti, kabuk, kasinti.. Gerci benimki kabuk baglamamisti da kasinmisti sadece.
  • kuehles blondes  (19.08.15 13:53:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.