[]

vantuzlu telefon tutucu hakkında (araç)

Günaydın herkese,

Dün vantuzlu bir telefon tutucu aldım araç için ama ne yaptıysam yapayım torpidoya veya cama yapışmıyor. ıslattım, güç uyguladım, ne yaptıysam olmadı. hiç tutmuyor.

salak gibi de kutusunu falan attım denemeden, yani geri iade şansım da pek yok. bu aparatı ayağa kaldırmam lazım çünkü böyle kazık yemeyi kendime yediremem. :/

ne yapabilirim? tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

ürün şu; tinyurl.com

 
Çare tükürük. Ne çok ıslatacaksın ne de çok kuru olacak. Ortasına hafif ıslatacak şekilde tükür sonra istesen sökemezsin.


  • kumulatifvergimatrahi  (18.08.15 09:53:03) 
denedim ama yine de teşekkürler. özellikle tam ortasına deneyeyim.


  • esmer  (18.08.15 09:56:48) 
Ani bir frende de çıkabilir haberin olsun.


  • arnold schwarzeneger  (18.08.15 09:57:56) 
Güç uygulamana gerek olmamalı. Islatıp yapıştırmak yeterli. Cam temiz değilse o yüzden yapışmamış olabilir. Camsille içeriden bir giriş bence.


  • zombi  (18.08.15 10:07:49) 
Torpidonun yuzeyinde sıkıntı olabilir. Onun da fotografini at bakalım.


  • alikavazinmahmut  (18.08.15 10:27:06) 
cama yasladıktan sonra orada vırrt diye yarım tur kadar çevrilen veya indirilen kaldırılan bir dalgası vardır vakumlatmaya yarayan. onu sıkıyorsunuz değil mi? dandik havlu askısı gibi cama iteleyip bırakmıyorsunuzdur umarım? güç kullanıyorum diyince aklıma onu sıkmadığınız geliyor çünkü.


  • kibritsuyu  (18.08.15 10:31:14) 
Vakum yapılan yerin üstünde bir şeffaf etiket olabilir. onu görmemiş olabilir misin acaba?


  • teknikekip  (18.08.15 10:32:31) 
@kibritsuyu,

evet, o sıkıştırmaya yarayan mekanizmayı da sabitliyorum.

bence plastik yetersiz kalıyor, yani içine hava giriyor bir şekilde. :(
  • esmer  (18.08.15 10:48:59) 
@teknikekip,

kaldırdım abi siz de iyice amatör yaptınız.
  • esmer  (18.08.15 10:49:25) 
arızalı o zaman. bir yerinden hava kaçırıyor. o mekanizmayı sıkıştırmadan bile elinizi çekince yapışıp durur. azıcık oynayınca sökülür. mekanizmayı sabitleyince, yüzey de pürüzsüz ise (torpidoyu bilmem de cam cillop gibidir normalde) adam assan yerinden çıkmaz o.


  • kibritsuyu  (18.08.15 11:05:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.