[]

Sistem Sesi

Bilgisayarım'da sesli müzikli hiç bir şey çalmazken bir ses var, nasıl tanımlasam, sessizliğin sesi mi desem bilemiyorum. Böyle "ssssssssssssss" gibi bişi işte, bu arada bilgisayarın sesi çok açık değil, müzik açtığım zaman makul bir ses düzeyinde dinliyorum ama müzik çalsam da çalmasam da arka fonda bir sssssss sesi var, Nasıl kapatırım bunu? Volume kontroldaki wavedir bilmemnedir hepsini açtım kapadım kurcaladım bişi değişmedi.




 
acaba farkli bir hoperlor taktiginizda da bu ses geliyor mu deneme imkaniniz oldu mu ?

dalga tam acik, ana ses acik, diger sesler kapali bi deneyin. mikrofona ozellikle dikkat edin kapali olduguna.
  • notorious  (17.07.07 12:57:05) 
hoparlorler kablolumu kablosuzmu, kablosuz ise etrafta baska kablosuz aparat varmi?
baska bir hoparlor denedinizmi, baska hoparloru nereden bulayim diyorsaniz poktan bir kulaklik denedinizmi?

  • theli  (17.07.07 13:37:33) 
Dalga tam açık, ana ses açık, diğerleri kapalı bişi değişmedi.
Hoparlörler kablolu, boktan kulaklık denedim,onda da sssssssss sesi geldi.

  • 3200  (17.07.07 14:20:44) 
kapalı derken sadece ses denetiminden sesini kısmıyorsunuzdur umarım. alttaki mute (sessiz) tickini de işaretliyorsunuz di mi?


  • kibritsuyu  (17.07.07 14:58:50) 
ses kartlarinin ses denetimiyle ilgili kendi programlari var (denetim konsolu) orda belki sese efekt uygulaniyordur onu biziklasaniz bi de ? program menusunde yoksa denetim masasinda mutlaka vardir diye dusunuyoru. ayrica o denetim konsolunu iyice bi biziklayin derim ben.

guc kaynaginiz hoperlorlerinize yakinsa ve guc kaynaginda bi problem var ise (bi kondanstoru degistirince cozulen problem) bu da sebep olabiliyor. biz $uan telefonlarimizda ya$iyoruz ayni problemi. bi de hatirlarsiniz belki eskiden arabalarda radyo dinlerken gaza basinca radyodan viyuv viyuv diye ses gelirdi, onun gibi bi nane i$te.
  • notorious  (17.07.07 14:58:51) 
1. topraksız priz
2. topraklı gözüken topraksız priz
3. dandik amfi
  • can see  (17.07.07 15:53:28) 
valla bende mikrofon kismindan suphelendim ozellikle boost gibi bi ayari oluyo gelismis ozelliklerde o acik olabilir mikrofonla beraber. Bide ses denetimi penceresinde ozelliklere gidip tum kanallar secilimi bi kontrol et. Belki pencerede o an gozukmeyen ama aktif olan bi kanal vardir.


  • badseed  (17.07.07 16:26:35) 
mikrofonu mute edin eğer açıksa.


  • tuonela  (18.07.07 23:58:06) 
Ses kartının denetim konsolunu iyice bızıkladım bişi değiştiremedim sorun devam ediyo.
Wave ve ana volume dışında bütün kanallar mute.
Anfi dandikliğini ya da topraklı gibi görünüp topraksız olan priz olayını bilemicem.
Mic boost olayını da kurcaladım ordan da bişi çıkartamadım.
  • 3200  (19.07.07 01:32:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.