[]

En son ne zaman zehirlendiniz

Ben 1 sene kadar once sprey boya ile duvardaki catlaklari boyarken zehirlenmistim, burun killarim bembeyaz olmustu.

Neler hissetmistiniz, benim hatirladigim kafamin guzel oldugu ve kendimi evden disari atmamdi.


 
hiç zehirlenmedim çok şükür. gıda zehirlenmesi de dahil. yaş otuzu 1 geçiyor


  • cekilmis gayfe  (17.08.15 14:16:31) 
2-3 yıl kadar önce bir film setinde ekipçe zehirlendik. 5 serum yedim. Sabah 10'dan gecenin 5'ine kadar kustuğumu hatırlıyorum hastanede uyuyup uyanıp.


  • amelie poulain  (17.08.15 14:18:40) 
Geçen sene bu zamanlar tavuktan zehirlenmiştim. Bir gün önce akşam yemeğinde tavuğu buzluktan çıkarıp yedim, ertesi gün sürüne sürüne hastaneye gittim.

Bir iğne, peşinden birkaç ilaç ve upuzun bir uyku sonrası kendime gelebilmiştim.
  • an engineer  (17.08.15 14:31:15) 
3 ay önce burger kingde yediklerimden zehirlendim. aşırı kusma, titreme, soğukluk ve baygınlık geçirmişim bir kere.


  • canercuxy  (17.08.15 14:37:49) 
Ortaokula falan gidiyordum herhalde, lahmacundan zehirlenmiştim.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (17.08.15 14:41:26) 
tam zehirlenme sayılır mı bilmiyorum, öyle yataklara düşmedim ama geçen sene bir yerde işkembe çorbası içtikten sonra bir gün karnım davul gibi gezdim, sonrasında da ishal ve kusma (aynı anda değil) ile kombo yaptım.

başka hatırladığım yok.
  • inheritance  (17.08.15 14:42:00) 
kadıköy kfc'de yediğim yemekten sonra bütün gece kusmuştum. o günden beri kfc yemem


  • KidLazer  (17.08.15 14:45:44) 
Çocukken zehirli balık ayağımı sokmuştu. Sağlam iğne yiyip 1 gün hastanede yatmıştım. Doktor geç kalınmış olsa parmakların felç olabileceğini söylemişti.
Üniversite yıllarında bir lokantada yediğim mantarlı tavuktan zehirlenmiştim. 2 serum, Çapa acilde bir gece, mide yıkanması ve 1 hafta süren şiddetli ishal ve halsizlikle son bulmuştu.

  • mononoke  (17.08.15 14:59:23) 
Askerde, ayranlar yerel ve dandik bir markadan temin ediliyordu. Ayranın sağlam halinin de berbat bir tadı vardı haliyle bozuk halini anlamadık. Zehirlenmiştik ama tadı her daim berbat olduğundan, yağsız içinde sadece bulgur olan bulgur pilavı çıktığında boğazımız yırtılmasın diye içiyoduk en fazla bir tane, o yüzden sadece kusma ve hafif uyuşuklukla geçmişti.


  • wilhelmwasmuss  (17.08.15 17:10:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.