[]

türkiyede çalışmak istediğiniz firmalar

yeni mezun biri için şartlarının güzel, maaşının iyi, yapılan işin iyi olduğunu düşündüğünüz firmalar hangileri? bilhassa istanbul içerisinde. sebepleri de belirtirseniz güzel olur, belirtmezseniz canınız sağolsun




 
thy
ücretsiz uçuş hakkı(tam ücretsiz değil)
3 ayda bir çift maaş
fazla sosyal haklar
özel sağlık sigortası
servis ağının genişliği
en önemlisi kimsenin hakkı asla kimsede kalmıyor 1 kuruş alacağını da gününde ödüyor 1 kuruş alacağınıda anında kesiyor
...
..
.

şeklinde ilerliyor.
Ama hiçbir şey eskisi gibi değilmiş.
  • basond  (17.08.15 12:36:54 ~ 12:37:29) 
"bir tane tam ücretsiz uçuş hakkı da var ama 5 yıl sonra mı 10 yıl sonra mı ne kazanıyorsun"

böyle bir şeyi sana kim söylediyse ağır yalan söylemiş.
  • basond  (17.08.15 12:56:52) 
benim işyerindeki arkadaş thy'den ayrılma bakım ekibindeydi. kıdemin varsa az iş yapıp çok hak yiyerek zengin oluyorsun adaletsizlik diz boyu diyordu.

ben alman firmaları derim. daimler mesela. almanların çalışma koşulları katıdır ancak hakların da aynı orandadır.
  • KidLazer  (17.08.15 13:06:10) 
İngiliz dili edebiyatı mezunu THYda hostes olan arkadaşımı - o gün mesaisi bile olmadığı ve eyleme katılmadığı halde- THYnin şu eylem sebepli meşhur işten çıkarma furyasında bir mesajla işten attılar.
aylarca sürüncemede kaldılar tekrar aldılar, bir yerlere sürdüler, bi sürü olay oldu kız bi sürü lanet okuduktan sonra şimdi üniversitede okutman olarak çalışıyor, isteyerek hostes olmuştu halbuki nasıl hevesliydi. bence bu sorunun cevabı iktidarın arka bahçesi olan hiç bir yer değildir.
Alman şirketlerini tutarım --bende bir alman ekolu var tabi :)
her türlü Türk olmayan şirketlerdir
  • niye ama  (17.08.15 15:00:14) 
Philip Morris


  • materyalist imam  (17.08.15 20:56:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.