[]

Sayın Ivana Sertler Tez sunumuna ne giysem ?

Çarşambaya yüksek lisans tez sunumum var, resmi mi giyinmek lazım ne yapsam. Bir gün giymek için takım alasım yok , eliimde v yaka beyaz renk gömlek, siyah deri görünümlü ama aslında kot bir pantolon ve rugan/ süet ayakkabı çeşitleri var. Bunları giysem olur mu? Bir ikinci sorum ise ceket giymeli miyim bu sıcakta, giy derseniz kolsuz bluz giyeceğim. Ceket olarak da tek düğmeli lacivert blazer ve kimono seçeneklerimiz var (daha yazlık belki olur dedim) bahsi geçen kimono: www.zara.com (Ben bu kdr zayıf değilim bosbol olmuyo böyle bana ) lacivert ceketi giyeyim desem lacivert siyahla oluyo muydu :/ sanki olmuyodu. Neyse durum bu, Teşekkür ederim şimdiden güzel yorumlarınız için.




 
Resmi giyinmek lazım, pantolon olmaz bence deri görünümlü olması sıkıntı. Tek düğmeli ceketi giyebilirsin, içine ne giydiğin önemli değil, düz kolsuz bluz olur. Altına lacivert kumaş pantolon alamaz mısın ? Rugan ayakkabı da bunların altına uyar.


  • elikası  (16.08.15 00:46:16) 
Ya hiç yakışmıyor bana bu smart casual dedikleri olay olmaz mı bu pantolonla, normal kotlarım da var yeşil pantolonum var mesela, darımsı boru paça giyerim en fazla. bol bol kumaşlar pis pis. :( Bi de sunuma kıyafet alcam diye gidip bunları aldım fdsafdsaf :D Sıcak olsa da ceket giyeyim yani öyle mi diyorsun?

Bi de lacivert ceket bile kumaş değil, böyle penyemsi yumuşak ve dalgalı bir deseni var.
  • ekaterina  (16.08.15 00:51:06 ~ 00:51:58) 
tezin iyiyse çok mühim değil. ben kot,bez ayakkabı ve dağınık saç ile gitmiştim. bir de ankara'dan eskişehir'e gidip direk jüriye çıkmıştım. yöntem kısmına biraz çalış en çok oraya yükleniyorlar.

önemli not: soğuk su ve alternatif içecek bir şeyler götür (ne olur ne olmaz bardak da götür enstitüde sıkıntı olur, bişi olur.) :D
  • pokemonk  (16.08.15 01:09:05 ~ 01:09:39) 
@pokemonk bilimum kuru pasta, ekler, baklava ve şöbiyet, yanında cola-fanta ve soğuk su götüreceğim :D


  • ekaterina  (16.08.15 01:11:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.