[]

emlakçıya para verilir mi?

evimi satmayı düşünüyorum ve evimin değerini öğrenmek için emlakçıya göstermek istiyorum. sadece değer vermek için para ister mi? ben değeri öğrendikten sonra sahibindene koyacağım. oradan fark ederse benden yine para ister mi?




 
bence nce sahibinden de falan bak o civarlarda fiyatlar nedir evin iç durumu sokağı vs bi araştrabiliyosan araştır. olmadı apartmandakilere sorabiliyosan sor evinin değeri belli olur 3 aşağı 5 yukarı senden evi senin adına satmayı sunacaktır tabi yok dersende danışmanlık ücreti isteyebilir.


  • basond  (15.08.15 11:01:56) 
sahibindene ve hürriyet emlaka baktım ama etrafındaki evlerin hep farklı bazısı eski bazısı şekilsiz bazılarında kat farkı var. yani belli bir fiyat aralığı yok.
apartmandakilerden de kimseyi tanımıyorum da, o yüzden emlakçıya sormam gerekiyor diye düşünüyorum.

  • evrimini tamamlamis hamambocegi  (15.08.15 11:06:45) 
emlakçı tanıdık değilse evi görüp eve değer biçse bile para koparmaya çalışır, yoksa eve falan gelmez bakmaya.


  • redeath  (15.08.15 11:07:34) 
degerini ben sana soleyim
(Genel hesap)
KiraX200
  • rentts  (15.08.15 11:08:51) 
degerini soylemek icin para istemez.

kesin bilgi.
  • jugador  (15.08.15 11:18:11) 
neden emlakçıya vermiyorsunuz ki? pazarlık yapıp onlara para ödemeyeceğinizi komisyonu yalnızca alıcıdan alırsanız evi onlara vereceğinizi söyleyin. çoğu kabul eder. her türlü işinize gelir bir kaybınız da olmaz.


  • anarsika  (15.08.15 14:48:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.