[]

2 Kulaklığı Tek Çıkıştan Almak

Selam herkese.

İşyerimizde uygulanmaya başlayan internet yasağı, usb girişi kapatma ve cdrom patlatma durumlarından ötürü internetten müzik dinleyen tipler olarak -pclerde yer kaplamasın diye arşivimiz yok- patlamış durumdayız. Wifi serbest de telefonlara kulaklık bağlayarak dinleyebiliyoruz neyse ki. Ancak yaptığım işin de sesini duymam gerekiyor. Yani müzik dinlediğim telefon kulaklığı ve pcye bağlı iş kulaklığı olarak 2 tane var. Bu 2 kulaklık çıkışını tek bir yerde birleştirerek bir kulaklıktan dinlemek için ne yapılabilir? Tek çıkıştan birkaç kulaklığa bölme aparatları var ancak dediğim gibi birşey bulamadım. Önerisi olan var mıdır? Benim şu an için aklıma gelen apaçi stayla tek deneme; kullanmadığım 2 kulaklığın bir uçlarını keserek oraya da diğer uçtaki aparattan takmak, birer uçları sesi istenen cihaza, diğer uçları da o bahsettiğim aparata bağlamak. Kafamda duran kulaklığı da o aparata bağlamak. Gerçi ses verir mi bilmiyorum ama deneyeceğim. Teknik anlamda önerisi olan varsa buyursun lütfen.


 
kafam biraz dağınık soruyu ikinciye okuyamadım o yüzden yanlış anlamış olabilirim ama tek kulağına telefonun kulaklığını, diğer kulağına da bilgisayarın kulaklığını taksan olmaz mı? her halükarda apaçi stayla olacak ama iki kulaklık da aynı renkse pek fark etmez :)


  • tolga asp  (11.08.15 20:16:27) 
birini normal birini de bluetooth kulaklık olarak taksanız? saçma oldu sanki ama belki olur


  • allanpoe  (11.08.15 20:21:34) 
g02.a.alicdn.com

senin aradığın bu. uçaklarda kendi kulaklığınla dinlemek istediğinde gereke şey yani. bu iki çıkışı tek çıkışta toplar. bunu da artık uzatma kabloları ile böleceksin ya da direkt kablo gibi olandan bulacaksın.
  • himmet dayi  (11.08.15 20:22:07) 
Piyasada 5+1 ve 7+1 özellikli kafa üstü analog kulaklıklar olması lazım. Onlardan edinerek bir kablosunu bilgisayara diğer kablosunu ise telefona bağlayarak çift kaynaktan sesi aynı anda alabilirsiniz. Şöyle birşey var ama siteyi bilmiyorum stokta da yok zaten. www.ereyon.com.tr
Ben de razer tiamat 7.1 kulaklık var ama pahalı müzik için değmez. Daha fazla yardım isterseniz araştırırım.

  • crag hack  (11.08.15 20:23:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.