[]

Yetişir miyim? Riske Değer mi?

17 ağustos'ta 13.30'da ankara başkent öğretmenevinde mülakata girmem lazım.
tam tatil dönemime denk geldi, normalde ankara'da oturuyorum halbuki :( ben 17 ağustos'ta 11.30'a bilet almıştım önceden, iyi bir seferdir, genelde boş olur, rötar yapmaz. nşa'da 12.30'da esenboğa'ya insem yetişirim gibi duruyor. alta bagaj vermem zaten.
ama bu riske değer mi? şimdi bu mülakatlar toplu olduğu için saat herkesin orada olması gereken bir saat. hani ismim okunur o sırada orada olmazsam bile mülakatlar sona ermeden yetişsem beni alırlar mı diye soracağım pazartesi. tarihlerde değişiklik olmaz yazmışlar ama saate bişey dememişler.
uçak rötar yapar gecikirsem çok panik olurum, ben başka vakte bilet alırsam da rötar yapmazsa (ki kesin takip ederim o uçuşu) çok üzülürüm.
siz napardınız?

 
ben sağlamcıyım. riske girmezdim. sabahtan erkenden inerdim ankara'ya. kaldı ki mülakat bide.


  • rectoa  (07.08.15 23:38:55 ~ 23:39:10) 
muhtemelen geç kalmazsın, kalsan bile dediğin gibi toplu saat yazıyorlar. ama burs senin için önemliyse, ciddi ciddi düşünüyorsan kesinlikle riske girme. ben böyle durumlarda kesinlikle riske girmem ve genellikle de boşa erken gelmiş vs olurum ama üzülmem, ne olacağı belli olmaz.


  • hkaan  (07.08.15 23:45:49) 
sağlamcıyım uçuşu ileri saate kaydırırdım 5 falan gibi,


  • selam  (08.08.15 00:06:42) 
Sağlamcıyım+1 uçuşu öne alırdım.


  • ekaterina  (08.08.15 00:27:24) 
Uçuşunuz nereden bilmiyorum ama istanbuldansa, rötarsız uçuş yok birkaç haftadır. Trafik yoğunluğu fazla. Bilmiyorsaniz söyleyeyim dedim.


  • okuyamıyom ben ya  (08.08.15 01:50:40) 
Sabihadan evet, flightradardan baktım da son 1 haftada ortalama 1 saat rötar yapmış hep :/
bütün olası senaryolar için rezervasyon yaptım pazartesi arayıp sorucam eğer yok illa 13.30'da olucan derlerse mecbur yakıcam diğerlerini.

  • mesgul ve huzursuz  (08.08.15 18:30:29) 
mulakat stresine bir de ulasimi eklemeyin derim, 17 agustos gunu baska bi isiniz yoksa erken saatlerde ankaraya gitmek daha mantikli.

bol sans
  • konets  (08.08.15 18:40:47) 
Uçuşu öne alırdım. Uçaklar çoğunlukla rötar yapar ve 20 dakika rötarı rötardan saymazlar. 12:30'da inecek, onun taksisi var, inişi var. Çıkışta beklemesi var. Ankara'ya uzak havaalanı. Riske değmez.


  • aychovsky  (08.08.15 18:51:46) 
esenboğa'da inince belko'ya bineceğim mecburen, taksi 100 lira yazıyor :( bagajı check-in'e vermem.
uçuşu aynı günün sabahında daha erkene çekemem çünkü sabiha'ya zaten armutlu'dan gidicem, önce ido'la kadiköy- sonra havataşla sabiha. mecburen bir önceki gün için alacağım biletleri riske atmamaya karar verirsem.
zaten thy idi bilet promosyon, değiştiremem de :/ tamamen yanacak bilet ona üzülüyorum.
  • mesgul ve huzursuz  (08.08.15 20:56:07) 
yeni bilet alıp pazar günü döndüm, pazartesi uçağını da takip ettim rötar yaptı eşşek iyi ki değişmişim. hepinize selamlar.


  • mesgul ve huzursuz  (18.08.15 21:56:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.