[]

Basima bi is gelir mi?

Hafta basinda bizim apartmanin onunde dort bes herif oturuyodu. Mahalleden bunlar sanirm. Herif dediysem 18 yaslarinda falan. Isten geldim kapinin onune oturmuslar gecmeme izin vermiyolar. Arkamdan da her zaman besledigim bi kedi var o gelmisti. Tekme attilar kediye. Ben de bagirdim defolun gidin eviniz kapiniz neresiyse burada oturamazsiniz dedim. Söylene soylene dagildilar.
Bugun yine dondum oturuyolar gecmeme izin vermiyolar. Annem yukardan acti da kapiyi girdim.

Simdi bu herifler benim is cikis saatimde orda oturmayi aliskanlik edindiler. Picligine kalkmiyolar da. Bi zitlasma var. Kiz halimle tirsmiyo değilim acikcasi. Evde baba yok. Annem desen umrunda degil. Ev sahibinin hele hiiiic...

Napsam? Korkuyom ya. Turkiye burasi.

 
kendi kimliğin ortaya çıkmayacak/anonim bir yolu varsa torbacı falan diye polise ihbar et. rahatsız ediyorlar desen polis tınlamaz bile.


  • orijinal nick bulamadim  (07.08.15 18:36:16 ~ 18:36:25) 
tıfıl serserilere bak sen. onlar böyle devam eder. tepkini göstermen lazım. o nasıl anneymiş ya.

neyse, yer neresi? ankara mı?

sözlükte tonla adam var istanbul'daysan eğer yerini söylersin, onlar da gidip görünürler olur biter.
  • kupigometa  (07.08.15 18:41:12 ~ 18:43:32) 
Nasıl tınlamaz ya, yol kesiyor adamlar, sen bi telefona sarıl bakalım yine yaparlarsa. Onlar duymadan polisi ara, bi daha yapamaz şerefsizler, hak var hukuk var bu ülkede, o kadar da değil. Tamam polisle ilgili herkesin iyi anıları yok ama işini yapan insanlar da var.


  • bigbadabum  (07.08.15 18:45:43) 
Istanbul.
Bi ptesi gordum bi de bugun bi daha ne zaman görürüm bilmiyorum da caktirmadan fotoğraflarini ya da videolarini cekmeyi dusunuyorum.

  • rayde  (07.08.15 18:45:57) 
@bigbadabum, polis ilgilense bile benim şikayet ettigim belli olur sonucta. Zitlasma buyur. Ondan korkuyom.


  • rayde  (07.08.15 18:46:48) 
Gündüz vakti taciz ediyorlar. Polisi ara taciz ediliyorum diye.

Küçücük bebeler zaten, kırmızı ışığı gördümü ödleri boklarına karışır zaten. 1-2 saatte merkezde kalırlar.

Bir daha o sokağa girmeye cesaret edemezler.
  • yatagants  (07.08.15 18:47:33) 
istanbul un neresi olduğunu söyle ki sana yakın olan arkadaşlar yardımcı olabilsin.

polisin falan böyle işlere geleceğini sanmıyorum.
  • kupigometa  (07.08.15 18:48:22) 
Biz de şikayet ettik zamanında, ailecek yalvardılar şikayetini geri çek diye, çekmedik. Bu bi örnek olabilir.


  • bigbadabum  (07.08.15 18:49:35) 
kim üzüyor lan seni? yakarım vallahi o veletleri.

1-2 gün beraber geçelim bak bakalım bi daha yol kesiyolar mı. sen bana özelden sokağını yaz komşucum. zaten dürbün için gelicektim bahaneyle veletlere de görünürüm.
  • tolga asp  (07.08.15 18:58:50) 
taciz,hakaret tehdit yok. gecmene izin vermeme olayi ne sekilde gerceklesiyor, eger israrla izin vermezlerse kisiyi hurriyetinden yoksun kilma sucu olusabikir ama bu tabi orda otururlar sen cekilin dedikten sonra bi sekilde cekiliyorlarsa yine olmaz. oturduklari yer apartman eklentisi oldugu icin konut dokunulmazliginin ihlali sucu da zorlanabilir ama zayıf ihtimal. baska bisey yapmadiklari surece adli olarak pek bisey cikmaz


  • baba131  (12.08.15 00:56:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.