[]

Sevgiliniz soğudum dese ne yaparsınız?

Bundan 1 ay önce evde otururken saçma sapan bi nedenden sinirlendim çok fena kavga ettik, hata benimdi kabul ediyorum sonra konuştuk falan öyle geçti. Daha doğrusu ben öyle zannediyordum, 1 haftadır benimle konuşmak istemiyor, hatta uzun yola çıktı arabayla merak edip aradığımda bile niye aradın sen şimdi falan dedi. Bugün isyan ettim artık, noluyor neyin varsa bileyim dedim, o kavgadan sonra soğumuş benden ama ayrılmak da istemiyormuş, geçmesini bekliyormuş. Ben şu an uzaktayım gelince görüşürüz geçer dedi, ama ben geçsin istemiyorum galiba ya, daha doğrusu çok şaşkınım 4 yıldır birlikteyiz yani o kadar yakınken soğuduysa bi daha eskisi gibi olamaz sanki. Ben görüşmeyelim deyince de kızdı, görüşücez dedi. siz olsanız ne yapardınız? Ben ne düşüneceğimi bilemiyorum sanki beynim, hislerim alınmış gibi.




 
senin yerine daha iyisini buldu. seni yedekte tutuyor


  • tavish11  (05.08.15 05:24:12) 
Zannetmiyorum öyle bir şey olduğunu hatta eminim ya.


  • ekaterina  (05.08.15 05:25:31) 
çok özür dilerim, ben 'o kavgadan sonra soğumuş benden ama ayrılmak da istemiyormuş, geçmesini bekliyormuş' bu kısmı okumadan cevap vermişim....

@tavish in dediğine inanma, yenisini falan bulmadı...

pipişkosunu saplayacağı yeni birini bulduğu anda ise seni bırakacak ama... bu dediğime inanabilirsin...
  • Sskywalkeremre  (05.08.15 05:38:55 ~ 05:39:13) 
iliskilerde bi taraf mutlaka daha fazla alttan alir daha fazla taviz verir cunku sevgi vardir isin icinde. ben acikcasi boyle bir konuda hele ki sogudum ama ayrilmak istemiyorum gibi bi lafi alttan alamazdim ama bu lafi edebiliyorsa senin yumusak karnini bulmus ve yine alttan alacagini biliyordur.

en kisa surede bitirmelisin, bunu goze alamazsan yeni tavizler vermeyi birak cunku misliyle sana geri donecekler.
  • konets  (05.08.15 05:42:45 ~ 05:43:55) 
hemen koşarım hiç tanımadığım etmediğim insanlarla sabahlara kadar her konuda yazışırım, bana yürümelerine göz yumarım falan...


  • nrmnm  (05.08.15 07:45:51) 
Herifi sıkmışsın ama boşta kalmak da istemiyor.


  • arnold schwarzeneger  (05.08.15 09:28:22) 
Paraverbal bilgiyi incele. nasıl bir ses tonuyla söyledi? hala önemsiyor, kıskandırmak, tetiklemek, ilgi çekmek için mi söyledi? yoksa soğudu mu?


  • jadle  (05.08.15 09:46:12) 
soğumuş çünkü o kavgada başka bir yüzünü göstermişsin ona. bunun şaşkınlığı var adamda.

böyle kavgalarda ve genel meselelerde kim olayları alttan alıyor? o alıyor gibi. sen oldukça asi birisin sanırım ve artık sevgilin bu tavrından sıkılmış. eğer anlattıklarım doğru gidiyorsa onu boğma bence.

"hata benimdi kabul ediyorum sonra konuştuk falan öyle geçti." geçmemiş.
sen bence özür de dilemeyip, gönlünü tam olarak alamamışsın. özür dileyen bir insan değilsen, dilemeyi öğrenmelisin. yoksa soğutursun.

ayrıca genel anlamda onu sıkma. baskıcı biri misin?

bir kavgadan sonra soğuma olmaz. 4 yıldır sevgilisiniz öyle hemen ayrılık olmaz zaten ama dikkat et ona karşı daha hassas ol. kırma adamı kırdıkça daha vahim sonuçlar çıkabilir.

ayrılmak istememesi seni sevdiğini gösteriyor. senden o kavgada yaşananları toparlamanı bekliyor ki gönlüne su serpilsin. hemen vazgeçme. ben istemiyorum falan da deme. böyle kırılganlıklarda çiftlerden birisi boşluğa düşer ve ister istemez karşı tarafın sevgisini test etmiş olur. sen bu testi başarıyla ver ki o da sevginize daha sıkı sarılabilsin. o yaptığı geri hamleye aynı şekilde karşılık verirsen döndükten 1-2 hafta sonra ayrılırsınız ama ayrılmak en kolayıdır.
sevgiyi savunabilmek bunu bir yük olarak görmemek lazım. sonuna kadar diretmen gerekiyor. zaten 4 yıllık bir ilişki bu. kolay mı? ben artık istemiyorum galiba diyerek hemen çöpe atmak kolay mı? emeklerine yazık.

sevgi sandığın kadar kolay bulunan bir şey değil. heba etme. onun gönlünü alırsan gururun incinmez, onurun da zedelenmez yapabildiğin kadar fedakarlık yap.
  • kupigometa  (05.08.15 09:46:55) 
"Ben görüşmeyelim deyince de kızdı" kızar tabi. çünkü senden durumu toparlamanı sevgini dibine kadar göstermeni istiyor. atacağın adımların hepsi ona doğru olsun.


  • kupigometa  (05.08.15 09:49:10) 
@kupigometa +1 milyon

üstüne söylenecek bi şey kalmamış. dağılalım.
  • whatyougetiswhatyoudid  (05.08.15 10:45:26) 
aşkından geberdiğim bir insan beni çok üzdüğünde "soğudum görüşmek istemiyorum bir süre" demişliğim vardır. amaç hatasını anlamasını sağlamak, özür dilesin barışmak için biraz çaba göstersin diye tetiklemek. yoksa ne soğuması, ölüyordum resmen onun için.

seninki de öyledir, canını sıkma. saçmasapan bir kavgayla kimse 4 yıllık sevgilisinden bi saniyede soğumaz. seninki de , sen kendini affettirmek için uğraş, onun için biraz çaba göster diye öyle demiştir.
  • littlejack  (05.08.15 12:04:59) 
çok kaypak bi sevgilin varmış. soğuduysa ayrılsın. yok öyle hem soğudum hem senden adım bekliyorum önce görüşelim falan.


  • victum  (05.08.15 12:37:56) 
masküler ne lan? ahahahah :)

kardeşim adamı rahat bırak bence. gözden geçiriyor ilişkiyi işte.
  • twelfth  (05.08.15 13:46:27) 
kafasını duvara sürterek ısıtma yöntemi denenebilir.


  • kayipkentindelisi  (05.08.15 14:45:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.