[]

Saçımı kestirmek istiyorum ama istemiyorum.

Şimdi şöyle ki; 2 yıl önceye kadar saçlarımı çok sık boyardım. 2 yıl önce çok sıkıldım ve saçma gelmeye başladı, saçımı son kez kendi rengine boyayıp bir daha hiçbir işlem yaptırmadım. 2 yıl içinde saçım epey uzadı sağlıklı tatlış bir şey oldu. Belimi geçiyor uzunluğu. Ucunda 1 karış kadar eski boyalı yıpranmış bir kısım kaldı haliyle. Saçım uzadıkça banyoda yıkarken rahatsız etmeye başladı. Yıpranan o kısım karışıyor düğüm oluyor hafiften. Fazladan saçımın kopmasına dökülmesine neden oluyor.

Şimdi derdim şu ki; benim o boyalı yıpranmış eski kısımdan kurtulmam saçlarımı daha da bir sağlıklı tatlış pamuk eyleyecek biliyorum. Ama saçımın uzun olmasına o kadar alıştım ki kıyamıyorum. O kadar saçı kestirmek demek şimdiki uzunluğa tekrar gelene kadar 1 yıl geçmesi demek.

Nasıl yapayım azar azar mı kestireyim acaba 2-3 ayda bir? Yoksa o kısmı tamamen kestirmedikten sonra bi hayrı olmaz mı? Çok mu abartıyorum zaten en fazla kestirsem de sırtımda olacak yine boyu deyip halledivereyim mi bu işi? Yoksa manyak mısın niye kestiriyorsun uzun saç candır ne bakıyosun 3-5 telin dökülmesine mi dersiniz?

 
Tamamen kestirmedikten sonra seni rahatsız etmeye devam eder, tararken hep sıkıntı çıkartıyor onlar. Aynısı bende de var kıyamıyorum bir türlü ama maalesef kestirmek tek çözüm :(

Ya bi de bir sürü şampuan aldım ben, bakım kremi aldım, kerastase, davines ve aveda kullandım ama hiç biri bir tamirattır bir işe yaramadır göstermedi, ta ki gliss million gloss alana kadar watsons'da ücretsiz verdiler ben de amaan bi deneyeyim dedim. ay ne harika bir şampuanmış 200 tl leri boş yere vermişim resmen, o uçlar bi yumuş oldu ki sorma. bence al bi dene, benim uçlarım 2 defa üst üste yüksek volümle açıldığı için çok cazur cuzur olmuş onlara bile iyi geldi de senin ki belki o kadar değilse daha iyi bile gelebilir.
  • ekaterina  (05.08.15 01:29:40) 
azar azar aldır. v şekli verdir ya da yuvarlat(daha uzun boyda daha çok kestirmiş olursun)


  • shotgunwoman  (05.08.15 01:30:59) 
Kestir. Saçın zaten dediğin gibi çok uzunsa ucundan kestirmenin bir zararını görmeyeceksin. Daha sağlıklı olması daha uzun gözükmesinden iyidir.


  • chitosan  (05.08.15 09:36:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.