[]

Erp Danışmanı işlerine başvursam mı sizce?

Merhaba, bilgisayar mühendisliğinden mezun oldum ve 2 aydır iş arıyorum.

Şu ana kadar yazılımla uğraşıyordum ve yazılımcı ilanlarına başvurdum ama şimdiye kadar olmadı.Olma ihtimali bir iki yer var ama beklemekten sıkıldım.Yazılım işinden çok keyif aldığımı söyleyemem yani bilişim sektöründe başka bir işte de çalışabilirim.

Yetiştirilmek üzere sap,erp ilanlarına başvurmak geliyor içimden.Beni tercih ederler mi o ayrı bir sorun ama iş arayıp sonuca ulaşamamak bunalttı artık.Sizce napayım 3 ay daha sürecek olsa da yazılım işi mi arayayım yoksa erp işi de iyidir gir mi dersiniz?

 
Endüstri mühendisiyim. Yeni mezun yani ben de iş arıyorum. Bizim bölümde Erp olmazsa olmazdır her ilanda vardır mesela isteyen biri. Geçen gün ben de böyle bir işe başvurdum görüşmede de bu işi çok istediğimi belirttim zaten onlar da ya bilgisayar ya da endüstri mezunu alacklarini söylediler. Ben olsam başvururdum


  • kablelvuku  (02.08.15 16:04:50) 
çalışma koşullarındaki beklentinle alakalı bu. bizim sap danışmanları öyle yoğun çalışıyordu ki, ben gördükçe yoruluyordum. bu tempoda çalışman için ya çok sevmen lazım ya da çok ciddi para sıkıntısı içinde olman lazım.


  • ack3000  (02.08.15 16:04:56) 
ack3000
sozlukte de okudum.Ülkede SAP la ilgili çalışıp da memnun olan yokmuş gibi bir görüntü var.
Ciddi para sıkıntım yok da üzerimde bir baskı hissediyorum iş bulmam lazım diyorum
  • amusan  (02.08.15 16:16:42) 
Is zekasi, ya da data science dene


  • nooneatall  (02.08.15 16:22:35) 
noonetall
İş zekası için ilan sayısı baya az.Bir de yetiştirilmek üzere fln dersem hiç yok.

  • amusan  (02.08.15 16:37:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.