[]

Mahvolan lise diploması ile üniversiteye kayıt / acil yardım

Yeğenim liseyi bitirdi, üniversiteye kayıt olacak Çarşamba günü. Diplomayı birine gösteriyor ve o an su dökülüyor üstüne kocaman bi bardak. Yarısından fazlası pert yazılar okunmuyor.

Okula gidiyor okul yardımcı olmuyor. Gazete ilanı filan demişler.
Sağlam bir noter fotokopi çekti yazıları biraz okunaklı hale getirip ve aslı gibidir damgasını vurdu ama hala okunmayan yerler var.

Bu belgeyi kabul eder mi üniversite? Bu sorunu çözebilecek yüksek mevkide duyurucu var mıdır?

Okul kaydı Çarşamba günü ve tek gün. Bursa dan İzmir e gidilecek. Çok az vakit var.

Salı Gününe kadar sabitlenirse sevinirim.

 
sakin olunuz, herhangi bir sorun çıkmaz ve hallederler.


  • objektifkompulsif  (02.08.15 01:13:37) 
Okulu arayıp anlatın, belki bir yol önerirler ya da sorun olmaz deyip içinizi rahatlatırlar.


  • skayas  (02.08.15 01:14:20) 
Okul yardımcı olmuyor demişsiniz, bu durumda ilçe milli eğitim müdürlüğüne gidin, diploma tekrar çıkmayabilir ama mezuniyet belgesi gibi bir şey verilmeli.


  • atom karincanin torunu  (02.08.15 01:17:14) 
Lise mezuniyet belgesi vermemiş sadece notlarını Gösteren bir belge vermiş kazmalar.


  • retiredcolonel  (02.08.15 01:19:10) 
bi arkadaşım için ehliyet alacağımız zaman liseden mezun olduğuna dair belge istemişlerdi. malum diplomayı üniversiteye vermişti. biz de liseden gidip almıştık. gerçi 20 papel istedilerdi de yoğun anarşi yaratıp parayı vermemiştik :D okul salak salak tavırlar sergilemesin o liseden mezun olduğunu gösteren bi kağıt alabilirsiniz. diplomanın yanında kayıt esnasında ''başımıza böyle bi talihsizlik geldi her ihtimale karşı sorun olmasın diye x lisesinden mezun olduğumuzu gösteren bu belgeyi de getirdik'' diyerek bütün olası can sıkıcı durumların önüne geçebilirsiniz.


  • error522  (02.08.15 01:36:22 ~ 01:38:02) 
yapacağınız iş error arkadaşımızın dediği. diploma aslını ve mezun olduğunuza dair belgeyi yanınızda götürün. ikisini birlikte verin.

aslı gibidirler, transkriptler vs. kayıtta işe yaramaz. yasaya açık şekilde aslını istiyor.
  • unique hint kumasi  (02.08.15 11:18:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.