[]

iş görüşmesi filanı

geçenlerde bi tur şirketine iş görüşmesi için gittim. istedikleri tüm herşeyi karşıladığımı söylediler. hatta daha fazlasını bile yapabileceğimi gösterdim. 2 saate yakın müdür ile görüştük. sonra o da kendi müdürüne tanıttı beni. maaş, sigorta hakkında bilgilendirdiler. son olarak şirket sahibi ile görüşün sonra da biz size dönüş yapalım sizinle çalışmayı çok isteriz dediler. şirket sahibi ile de görüştük baya güldük arada. iyi bi görüşme oldu. sonra ben eve geldim teşekkür maili'mi attım. bi daha da haber alamadım. ne oldu yani şimdi? hayır mı dediler. 1 hafta oldu.

ilk defa görüşmeye gittiğim için bilemedim nasıl oluyor sonrası.


 
kusura bakma ama teşekkür maili ne amk!

bi ara sor beni unuttunuz mu de bence. ne zaman başalaycağınla ilgili bir şeyler söylemeleri gerekirdi. ya da seni aslında işe almadılar sadece bilgilnedirdiler ve değerlendirmeye devam ediyorlar kim bilir.
  • onrckrcyr  (28.07.15 22:27:47) 
Hocam çekinme ara sor. Olumlu yada olumsuz yanıtınızi rica ediyorum de. Ne olacak aklında kalmasın ama email atma ARA! Yoksa emailini ziklemezler.


  • Bysb  (28.07.15 22:31:52) 
Başkalarıyla da görüşüyorlardır, 1 hafta o kadar uzun bi süre değil. Ama ara bence.


  • phoenixboy  (28.07.15 22:45:27) 
Gulmeli gecen görüşme sonrası olumsuz dönüş +1
ara sen ara

  • bokmuhendisi  (28.07.15 23:16:08) 
beni 2.5 ay bekleten firma olmuştu. o yüzden mail atma, ara sor. ama 1 hafta çok kısa. 1-2 hafta daha bekle


  • sttc  (28.07.15 23:21:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.