[]

canlı bomba/bomba yüklü araç uyarısı?

böyle bir muhabbet dönüyor. kalabalık yerlerde durmayın falan. belirli illerin adı geçiyor. devlet kanalından yapılmış resmi bir uyarı mı? insanların son olaylardan yaptığı çıkarım mı? yoksa pkk tarafından yapılmış bir tehdit mi?




 
bildiğim kadarıyla emniyet saldırı olabileceğine dair bir açıklama yaptı ancak duraklarda fazla oyalanmayın demedi.


  • air  (28.07.15 02:29:52) 
istanbul valiligi emn. mudurlugune yazi gonderdi galiba. bi fotograf dolasiyor internette ama gercek mi bilmiyorum. gercekse cidden korkmali.


  • xenophobe  (28.07.15 03:29:35) 
IŞİD'in uyuyan hücrelerinin ya da "yalnız kurt" tabir edilen eylemcilerinin harekete geçirilebileceği şüphesi var: www.birgun.net


  • sevgikusunkanadinda  (28.07.15 03:34:28) 
oha lan, haberi gormustum de ayrintisini okumamistim.

olayi suruc'a baglayip isid dururken dhkpc'den sdgf'den mi bekliyorlarmis canli bomba olaylarini.

simdi korkmaya basladim valla; @konusma ben konusuyorum daha bitirmedim'in dedigi gibi bir boklar yiyip bu orgutlere atacaklar sucu. hersey beklenir bu serefsizlerden.
  • nawres  (28.07.15 10:01:49) 
polis kürsüsü adında facebook grubunda paylaşıldı haber. polislerin oluşturduğu bir grup. normal olarak gelen giden özel/gizli yazışmalardan görüp paylaşmış olabilirler.

Ayrıca saldırıyı kimin yapacağına mı taktınız kafayı? dhkpc, sdgf, pkk ve daha niceleri sütten çıkmış ak kaşık ya zaten. he canlar, biji hdp hee.
  • teknikekip  (28.07.15 10:15:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.