[]

Iphone uygulaması yazdırmak

istiyorum. bu iş için hem yazılımını hem de tasarımını yapabilecek birine ihtiyacım var. Uygulama görece basit bir uygulama. Fakat böyle bir iş için güvenebileceğim yazılımcı bulamıyorum. Dürüst, sözünün eri, güvenilir birisini nasıl nerden bulurum?

Not: freelancer.com u denedim, hintliler ve pakistanlılar basmış.Bu yüzden çok güven duyamadım kendilerine.


 
uygulamanın içeriği nedir? nasıl bir uygulama olacak?


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (27.07.15 19:08:29) 
bir şirketle çalışmayı düşündünüz mü?


  • nilmiye  (27.07.15 19:27:47) 
oncelikle hem tasarimi hem yazilimi ayni kisiye yaptirirsan o uygulama bok olur afedersin. ne tasarimci yazilimdan anlar ne yazilimci tasarimdan anlar. ikisini ayni anda yaparim diyenden kac. bak ben 5 yildir profesyonel olarak uygulama yaziyorum. bu isten para kazaniyorum. cogu tasarimcidan daha fazla uygulama design ve UX'ine hakimim ama tasarim yapamam. yapilmis bir tasarim hakkinda yorum yaparim guzel olan, olmayan. kullanici deneyimine ters seyleri soylerim, soyle olsa iyi olur derim ama sifirdan tasarla dedin mi bok ederim.

hintliler ve pakistanlilar yazilim konusunda iyidir. freelancer'daki yorumlara gore icine sinen birisine yaptirabilirsin. guvenmiyorsan para is bitince dersin olur biter. onun disinda paradan ses ver. 1000-2000tl gibi bir miktara yaptirmaya calisiyorsan kimse yapmaz. ugrastigina degmez. ben mesela 5K'dan asagiya bir uygulama yapmam. isterse 2-3 ekran olsun. vakit harcadigina degmez.

ps: ben androidciyim. o yuzden yardimci olamicam.
  • crucio  (27.07.15 20:27:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.