[]

500 milyoruncu akıllı telefon sorusu

evet sevgili gurular. maksimum 1500-2000 arası, uzun ömürlü, kullanışlı vs vs bir telefon bakıyorum. 400 daha koyup iphone 6 almak yemedi. iphone 5 veya 5s alayım mı, almalı mıyım bilemedim (ki 2000 civarı galiba onlar da)

nabayım ne halt edeyim ? saygılar.

ha boyut olarak kafam kadar olmasa iyi olur. mikkemmel fotolar falan çekmesine de gerenk yok. stabilite ve pil ömrü önceliklerimiz.

(tikler gecikebilir ama gelecektir.)

 
zenfone 2'ye bak derim.
beklentilerin üzerinde bir fiyat ile çıktı ama yine de güzel telefon.

pil ömrü olarak ise sanırım piyasadaki en iyi telefon huawei ascend g7. iki gün cayır cayır gidiyor.
  • teritori  (27.07.15 17:36:31) 
400 daha koy iphone 6 al. 5'ten 6'ya geçtim, müthiş.

daha önce iphone kullandın mı bilmiyorum. benim bi arkadaşım hep ayy ayfondan başka telefon kullanamaaam derdi ben de içimden ananın karnından iphone'la mı doğdun derdim. şu an bana iphone'dan başka bütün telefonlar oyuncak gibi geliyor. 5'imi 47 yaşındaki anneme verdim, iphone'dan başka telefon kullanamam diyo o da.

apple fanboyu falan değilim ama alınacak en güzel telefon iphone, kıy paraya al.

android pişmanlıktır.
  • matilda  (27.07.15 17:47:23) 
2000 veririm diyorsan note 4 al. Büyük ama taşınabilirliği fena değil. Not alma olayları güzel diyolla. Sanal tuşlu telefonları sevmiyorum ama sony z3 de olabilir.


  • soft  (27.07.15 17:51:39) 
alayınıza teşekkürler seçenekleri ve mevcut şartları değerlendirip bi şeyler uydurucaz.


  • kuul  (27.07.15 23:58:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.