[]

hesap makinasının pili

lanet olası pisliğin pili bitmek üzere, ekrandaki yazıları çok zor okuyabiliyorum ve yarın sabah sınavım var. günş nerjisiyle dolduğu için pil değiştirme seçeneğim yok, kaldı ki pil de yok. bunu sabaha kadar gece lambasının direkt altında tutsam dolmaz dimi? camın önüne koyayım güneş doğduktan sınava gidene kadar dolar desem, dolar mı? stres yaptım yemin ederim.




 
dolar. sınavda güneş gören bir yer iste hocadan.


  • bigbadabum  (26.07.15 23:46:31) 
sarı ışık doldurur. eski tip ampül. trthaberstatic.s3-website-eu-west-1.amazonaws.com


  • zam sampiyonu domates  (26.07.15 23:49:00) 
imkansız. oturma planı var sınavlar için. bizim öss falan tarzı.

sarı ışık yok, led var :/
  • letheavendangered  (26.07.15 23:49:20 ~ 23:49:49) 
led doldurmaz.


  • zam sampiyonu domates  (26.07.15 23:50:16) 
içinde pil var aslında. ama elinde aynısından yoksa değiştiremezsin. tahmin ettiğim modelse tek vidanın tuttuğu bi kapağın altında pil var. başka modelse de vidalarını söktüğünde içinde pil vardır muhakkak.


  • icim urperiyor  (27.07.15 00:07:08) 
hesap makınasının modelini resmını falan at buralara belki bi cözüm bulabilen biri cıkar


  • evildead  (27.07.15 00:49:24) 
Sagolun, idare etti sinavda. Zaten kalacagim kabak gibi ortada olan sinav icin de niye telas yaptiysam artik.


  • letheavendangered  (27.07.15 12:49:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.